Kerstspecial: Baby onder de kerstboom / Een magisch kerstfeest / Lichtjes voor Kerstmis, 3-in-1 (e-book)

|Bliss, Karina, Meier, Susan, Wallace, Barbara

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Wanneer Gwen, die haar baby alleen opvoedt, een baan vindt waarbij ze Claire mee mag nemen, is ze dolblij. En als dan ook nog blijkt dat haar baas, Andrew Teaberry, zeer aantrekkelijk is, lijkt het helemaal te mooi om waar te zijn. Jammer dat hij buiten haar bereik is, en dat hij geen verstand heeft van kleine kinderen. Want de opwinding die ze voelt, heeft beslist niet alleen met Kerstmis te maken!

Extra informatie
Deeltitels Baby onder de kerstboom / Een magisch kerstfeest / Lichtjes voor Kerstmis
ISBN 9789461702555
Aantal pagina's 224
Auteur(s) Bliss, Karina , Meier, Susan , Wallace, Barbara ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 3 verhalen in 1 boek
Boeknummer 97
Publicatiedatum 9 nov. 2011

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Bliss, Karina

Het grootste deel van haar carrière is Karina Bliss reisjournaliste geweest, wat haar veel van de wereld heeft laten zien. Hoewel het wérk bleef, was het veel leuker en afwisselender dan de meeste banen. Ook nu, als schrijfster van romantische fictie, volgt Karina bij voorkeur níét de gebaande paden, maar gaat ze haar eigen eigenzinnige weg.

Meer over deze auteur

Wallace, Barbara

Barbara Wallace' liefde voor schrijven ontstond toen haar beste vriendin een zelfgeschreven verhaal aan haar liet zien: een boekje over haar kat. Meteen ging Barbara naar huis om zelf ook een verhaal te schrijven. Sindsdien is ze schrijver - liefst van romantische verhalen met een gelukkige afloop.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Kerstspecial: Baby onder de kerstboom / Een magisch kerstfeest / Lichtjes voor Kerstmis, 3-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value