Bouquet e-bundel nummers 3679-3682, 4-in-1 (e-book)

|Brock, Andie, Hewitt, Kate, Mortimer, Carole, Stephens, Susan

E-book

€ 11,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3679 t/m 3682) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Braziliaans verlangen / Roekeloos hart / Minnaar uit de kunst / Een kus voor kerst
ISBN 9789402515442
Aantal pagina's 490
Auteur(s) Brock, Andie , Hewitt, Kate , Mortimer, Carole , Stephens, Susan ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 3 nov. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Hewitt, Kate

Kate Hewitt schreef op haar vijfde haar eerste verhaal. Haar oudere broer had iets geschreven, en zij was van mening dat ze het veel beter kon. Kates debuut telde slechts één regel, maar een schrijfster was geboren!

In de afgelopen jaren heeft ze toneelstukken, korte verhalen en artikelen voor diverse tijdschriften gepubliceerd, maar het schrijven van romantische verhalen heeft nog altijd haar voorkeur. Sinds ze dit genre op haar dertiende ontdekte, kan...

Meer over deze auteur

Mortimer, Carole

Carole Mortimer is een van Harlequins populairste en productiefste schrijfsters. Sinds haar eerste roman verscheen, in 1979, is deze Britse auteur in hetzelfde hoge tempo blijven schrijven. Haar uitstekende traditionele verhalen met hun eigen stijl, knap ontwikkelde karakters en romantische wendingen hebben haar over de hele wereld een enthousiast lezerspubliek opgeleverd.

Meer over deze auteur

Stephens, Susan

Niemand minder dan de beroemde schrijfster Penny Jordan stimuleerde Susan Stephens romantische verhalen te gaan schrijven. Daarvóór was Susan professioneel operazangeres, televisiepresentatrice en docente. Met schrijven had ze echter ook al ervaring: van haar hand verschenen verschillende titels over muziek en een over...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Bouquet e-bundel nummers 3679-3682, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value