Alice in Zombieland (hardcover)

|Showalter, Gena

Boek

€ 15,00

E-book

Normale prijs: € 6,99

Special Price € 4,99

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen een seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde.
Boek :
E-book :
Deeltitels Alice in Zombieland
ISBN 9789034754523
Dikte (in mm) 42
Aantal pagina's 416
Miniserie The White Rabbit Chronicles ,
Auteur(s) Showalter, Gena ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 27 okt. 2014
Deeltitels Alice in Zombieland
ISBN 9789402505047
Aantal pagina's 309
Miniserie The White Rabbit Chronicles ,
Auteur(s) Showalter, Gena ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 27 okt. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Showalter, Gena

New York Times bestsellerauteur Gena Showalter heeft zich in relatief korte tijd een bijzondere plaats verworven in het hart van de vele Dark Romance-liefhebbers. Duistere spanning, seks en humor: wie dat graag in verhalen terugvindt, is bij haar aan het juiste adres. In haar laatste serie, Lords of the Underworld, grijpt ze terug op de Griekse mythologie, en dan met name op het verhaal van... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.9

Gebaseerd op 22 recensies
 • The White Rabbit Chronicles

  Alleen al het zinnetje The White Rabbit Chronicles deed me huiveren. Als kind heb ik namelijk ooit een Alice in Wonderland gezien, waarvan ik het konijn het engste vond. Door zijn twee blikkerende witte voortanden en zijn maniakale ogen heb ik er weken niet van kunnen slapen. Met dit boek is het al net zo. Het is absoluut geen braaf verhaal van een meisje dat toevallig in een enorm gat valt en in een bizarre wereld terechtkomt.... het is een lekker origineel verhaal van een meisje dat erachter komt dat de huidige wereld niet helemaal oké is. Maar ja, wat is normaal?

  Saskia Boree - 17 september 2015

 • Zeer verrast!

  De titel van dit boek schrok mij ongelooflijk af. Ik ben eerlijk als ik zelfs zeg dat ik de titel afschuwelijk en cliché vindt.
  Echter toen ik begon aan dit boek kon ik hem niet meer weg leggen!
  Het boek is op de een of andere manier anders geschreven dan dat je van boeken gewend bent, en het is enigszins mysterieus.
  Zelf ben ik dol op het originele Alice in Wonderland verhaal en ik wist dat dit boek daar eigenlijk niks mee te maken had.
  Natuurlijk zitten er een paar referenties in, maar deze zijn heel lichtjes.
  Daarom vind ik de titel ook niet echt geweldig en had de schrijfster best een betere kunnen bedenken voor dit ongelooflijk spannende boek!
  De cover had mij echter overgehaald om hem te lezen en ik ben ontzettend verrast!
  Ik kan niet wachten om het tweede boek te lezen!

  Femke - 10 augustus 2015

 • Review Alice in Zombieland

  Voordat ik aan dit boek begon, was ik al door meerdere mensen gewaarschuwd: begin niet aan dit boek met de verwachting dat je een retelling van Alice in Wonderland krijgt. Alice in Zombieland is namelijk niet een soort Alice in Wonderland met zombies. Dus toen ik begon met lezen, ging ik erin met een open blik en zonder verwachtingen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want dit boek is hartstikke leuk!

  Ja, het is inderdaad geen duidelijke retelling. Behalve dan dat ze Alice heet en een konijnenwolk ziet, kon ik de elementen van Alice in Wonderland maar moeilijk vinden. Maar omdat ik dat niet verwachtte, stoorde het me ook niet. In plaats daarvan las ik namelijk een ontzettend grappig en spannend verhaal over een meisje dat na de dood van haar ouders bij haar grootouders gaat wonen, op een nieuwe school terecht komt en meegezogen wordt in een wereld waarvan ze altijd gedacht had dat het maar onzin was.

  Alice, of Ali zoals ze zichzelf noemt, heeft een heerlijk karakter. Ze kan ontzettend grappig uit de hoek komen, laat zich door niemand op stang jagen maar laat wel de juiste emoties zien op de momenten waarop je dat ook zou verwachten. Ik vond haar realistisch overkomen en ik vond het daardoor heel leuk om over haar te lezen. Ali's beste vriendin Kat was hilarisch en ook de andere karakters vond ik goed neergezet.

  Alice in Zombieland bevat heerlijke sarcastische opmerkingen waar ik regelmatig hardop om moest lachen. Het bevat romantiek, humor en is van tijd tot tijd super spannend. Het is weliswaar niet de retelling waar velen op hoopten, maar desondanks bevat het boek een heerlijke mix aan ingrediënten die doen smaken naar meer! Ik kan in ieder geval niet wachten tot deel 2, Door de Zombiespiegel, uit komt!

  Thyrze van Onna - 25 maart 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

You're reviewing: Alice in Zombieland (hardcover)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value