Een verre plek vlakbij (luxe formaat)

|Long, Hayley

Boek

€ 15,00

E-book

Normale prijs: € 9,99

Special Price € 4,99

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Op de terugweg van vakantie, raken de broers Dylan en Griff samen met hun ouders betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk.
Boek :
E-book :
Deeltitels Een verre plek vlakbij
ISBN 9789402701722
Dikte (in mm) 48
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Long, Hayley ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 4 sep. 2018
Deeltitels Een verre plek vlakbij
ISBN 9789402756005
Aantal pagina's 206
Auteur(s) Long, Hayley ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 4 sep. 2018

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 2 recensies
 • Een mooi verhaal over verlies, verdriet en de bijzondere band tussen broers.

  Een mooi verhaal over verlies, verdriet en de bijzondere band tussen broers. Geschreven in soepele taal met veel dialogen. Gaandeweg blijkt echter dat de auteur de lezer op het verkeerde been heeft gezet. Dit zorgt voor een nieuwe kijk op het verhaal.

  NBD Biblion - 5 februari 2019

 • Een humoristisch en luchtig geschreven verhaal over rouw

  Ik had het boek al in de catalogus van HarperCollins Holland gezien en de korte inhoud sprak me al heel erg aan. Een boek met een gevoelig onderwerp. Dit zijn boeken die ik meestal wel interessant vind. Dus toen ik een persmail kreeg met de vraag of ik een vooruitleesexemplaar wilde lezen… hoefde ik natuurlijk geen twee keer na te denken. Dit was een boek wat ik wilde lezen.
  Het verhaal begint vrolijk. Dylan en Griff zitten met de ouders in de auto op de terugweg van vakantie. En zoals elke puber vinden Dylan en Griff het niks dat hun ouders gek doen. Dylan ziet het ongeluk gebeuren en vanaf dat moment is het een boek over rouw. Maar toch, ondanks dit heftige onderwerp, is dit boek luchtig en humoristisch geschreven. En dat maakt een schrijver voor mij een top schrijver als een schrijver dit voor elkaar krijgt. De verschillende emoties die je tijdens een rouwproces doorloopt komen ook in dit boek allemaal heel realistisch aan bod. En dat maakt het boek zo goed.

  Op een bepaald moment had ik wel een gevoel er klopt iets niet… En even later bleek inderdaad dat mijn gevoel goed zat. Dit zorgde er eigenlijk voor dat je nog meer meeleefde met Dylan en Griff en de verschillende emoties nog beter snapte. Als je van boeken houdt met een gevoelig onderwerp, waarbij de schrijver het gelukt is het niet te zwaar beladen te maken dan kan ik je dit boek echt aanraden. Een erg mooi boek wat nog een tijdje in je hoofd blijft hangen.

  Veronique Wilbrink - 4 september 2018

You're reviewing: Een verre plek vlakbij (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value