GOEDE DOCHTER (luxe formaat)

|Slaughter, Karin

Boek

€ 19,99

E-book

€ 9,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een nieuw bloedstollend meesterwerk van Karin Slaughter!

Achtentwintig jaar geleden kijken twee zusjes de dood in de ogen.
Eén van hen rent voor haar leven. De ander blijft achter.

Achtentwintig jaar later slaat het noodlot opnieuw toe...

 

 

Boek :
E-book :
ISBN 9789402726800
Dikte (in mm) 40
Aantal pagina's 512
Auteur(s) Slaughter, Karin ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 13 jun. 2017
Deeltitels Goede dochter
ISBN 9789402752663
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Slaughter, Karin ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 13 jun. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Slaughter, Karin

Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema's aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. www.queenofcrime.nl www.karinslaughter.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.7

Gebaseerd op 6 recensies
 • Spannende thriller

  Spannende thriller met een goed uitgewerkte plot. De personages zijn menselijk en de relatie tussen beide zussen wordt mooi neergezet.

  NBD - 14 augustus 2017

 • Een psychologische thriller met veel aandacht voor emoties.

  Goede dochter – Karin Slaughter

  Over de schrijfster:
  Karin Slaughter (Georgia, 1971) is een Amerikaanse thrillerauteur. Ze verwierf bekendheid met haar zesdelige Grant County-reeks, waarin kinderarts en lijkschouwer Sara Linton haar hoofdpersonage is. Het eerste deel Blindsighted (Nachtschade ) verscheen in 2001, het laatste deel Skin Privilege (Onaantastbaar ) in 2007. Slaughter schreef ook de tweedelige Atlantis-reeks met special agent Will Trent in de hoofdrol. Ze verweeft haar beide protagonisten in de in 2009 gestarte Georgia-reeks, waarvan het eerste deel Genesis onder de gelijknamige titel in Nederland werd uitgebracht.

  Haar thrillers worden wisselend ijzingwekkend, weergaloos spannend en gruwelijk genoemd. Ze werden in achtentwintig landen uitgegeven en verschijnen steevast op de nationale en internationale bestsellerslijsten. In totaal werden van haar boeken alleen al in Nederland meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Slaughter verwierf internationale faam, de titel 'Queen of suspense', een grote schare trouwe fans en veel lof van haar collega-misdaadschrijvers.


  Achterflap:
  Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

  Achtentwintig jaar later: Charlotte - de klassieke 'goede dochter' - is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven...  Mijn mening:
  Ik heb alle boeken van Karin Slaughter gelezen, ik kan gerust zeggen verslonden. De schrijfster staat garant voor een aantal uren gegarandeerd lees genot. Goede dochter is een stand alone waarin het gezin Quinn van het begin tot het eind centraal staat. De aanslag die 28 jaar geleden op het gezin gepleegd is heeft voor altijd zijn sporen na gelaten. De zusjes Charlie en Sam proberen ieder op hun eigen manier iets van hun leven te maken. Moeder is er niet meer dus ze zijn aangewezen op hun vader die na de bizarre aanslag niet in staat is zijn ware gevoelens te tonen. Wanneer Charlie van dichtbij een nieuwe aanslag mee maakt komen alle oude beelden weer helder op haar netvlies te staan. Dit zorgt voor herbelevingen die moeilijk te verwerken zijn, elke dag moet ze dealen met de gevolgen van hetgeen haar en haar familie is overkomen.
  Slaughter is een kei in het uitwerken van personages, je voelt het verdriet, de boosheid de machteloosheid die schuilgaat in mensen met toch diep van binnen gevoelens van liefde waar ze zich veelal geen weg mee weten.
  De levens van de personages voeren de boventoon ten op zichten van de spanning, zo af en toe vond ik het zelf iets te.
  Het begin en het einde van het boek zijn spannend, heftig en vooral de plot is geweldig, maar wat mij betreft had dit wel in minder dan 500 bladzijden gekund.
  De plot is rakend, bizar, emotioneel te noemen. Daar heeft Slaughter toch weer heel goed over nagedacht. Als ik het boek dicht sla heb ik begrip voor het gedrag van Rusty waar ik me tijdens het lezen soms aan stoorde, het geven van liefde kan op vele manieren plaats vinden dat wordt na het lezen van dit boek maar weer eens heel erg duidelijk.
  De laatste 60 bladzijden heb ik twee keer gelezen om alles voor mezelf goed op een rijtje te hebben en dubbel te genieten van het einde.
  Leesplezier: ****
  Originalitiet: ****
  Schrijfstijl: ****
  Psychologie: *****
  Spanning: ***
  Plot: *****

  Goede dochter krijgt van mij dik verdiend 4 sterren!
  Bianca
  Bianca - 27 juni 2017

 • Mijn besluit: Het boek is zeker een aanrader voor wie van veel spanning houdt. De spanning word geleidelijk aan opgebouwd en beetje bij beetje past de puzzel steeds beter in elkaar door de tijdsprongen van heden naar verleden en de twee verschillende gebe

  Dankzij de winactie op de Facebook pagina "Boekenfans" door de uitgeverij HarperCollins Holland heb ik een gratis,splinternieuw boek " de Goede Dochter " van Karine Slaughter ontvangen om te rescenseren. Ik was in de wolken toen ik het boek ontving. Het is voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een winactie en ik was aangenaam verrast. Ik had al vele goede dingen gehoord over de schrijfter "Karine Slaughter" maar was er nog niet aan toegekomen om een boek van haar te lezen.
  Wat me opviel aan de kaft van het boek toen ik het de eerste keer bekeek waren de gevouwen handen (zoals bij het ontvangen van de hostie bij het doen van de communie in de katholieke godsdienst) waarin het papier ligt dat vuur vat en asresten er rond heeft. Ik vind deze afbeelding zeer goed gekozen voor het verhaal. Ook de titel "Goede dochter" past in het verhaal en is een zeer goede keuze. Als je het boek helemaal hebt uitgelezen weet je het complete "waarom" de schrijfster deze titel gekozen heeft. Het voorstukje van Flannery O' Conner helemaal vooraan in het boek doet je meteen zin krijgen om het boek in één ruk uit te lezen want het is zo mysterieus dat je er nieuwsgierig van wordt.

  Sienaert Joy - 25 juni 2017

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: GOEDE DOCHTER (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value