Intiem e-bundel nummers 1945 - 1950, 6-in-1 (e-book)

|Banks, Leanne, Blake, Ally, Greene, Jennifer, Hunter, Kelly, Lindsay, Yvonne, Strom, Abigail

E-book

€ 17,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 1945 t/m 1950) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Verleid in het paradijs / Gemaskerde romance / Een aanlokkelijk voorstel / Echte kussen / Trip voor twee / Voor geld of liefde?
ISBN 9789461708618
Aantal pagina's 752
Auteur(s) Banks, Leanne , Blake, Ally , Greene, Jennifer , Hunter, Kelly , Lindsay, Yvonne , Strom, Abigail ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 25 jan. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Banks, Leanne

Leanne Banks heeft met haar romans al heel wat prijzen in de wacht weten te slepen. En terecht, want de hoofdpersonen in haar verhalen komen echt tot leven en blijven na het lezen nog lang in je gedachten hangen. Leanne is een echte romantica. Haar favoriete hobby's zijn thuis dansen met haar man en uit eten gaan.

Meer over deze auteur

Greene, Jennifer

De populaire Jennifer Greene heeft met haar romantische verhalen al vele prijzen gewonnen. Samen met haar echtgenoot en hun twee kinderen woont ze in een prachtige oude boerderij bij Lake Michigan, waar ze meestal in haar werkkamer te vinden is, want schrijven is haar lust en haar leven.

Meer over deze auteur

Hunter, Kelly

Kelly Hunter heeft altijd al een zwak gehad voor sprookjes, fantasy of andere verhalen waarin je je volledig kunt verliezen. Ze is geboren in Australië, en hoewel ze op veel plekken in de wereld heeft gewoond en gewerkt, noemt ze Australië nog steeds haar thuis. Ze heeft een man en twee zoons. Ze houdt van tuinieren, maar helaas niet van sport, ondanks alle pogingen van familieleden om haar zover te krijgen!

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Intiem e-bundel nummers 1945 - 1950, 6-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value