Intiem e-bundel nummers 2006 - 2011, 6-in-1 (e-book)

|Ferrarella, Marie, Garbera, Katherine, Hardy, Kate, Mann, Catherine, Wylie, Trish

E-book

€ 17,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 2006 t/m 2011) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Tweeling aan boord / Zwoele zaken / Groeiende hartstocht / Ronduit onweerstaanbaar / IJskoude verleiding / Beter dan wraak
ISBN 9789461993212
Aantal pagina's 740
Auteur(s) Ferrarella, Marie , Garbera, Katherine , Hardy, Kate , Mann, Catherine , Wylie, Trish ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 23 okt. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Ferrarella, Marie

Marie Ferrarella en haar familie zijn vele keren verhuisd voordat ze zich vestigden in New York. Daar ontmoette ze de man met wie ze zou trouwen en twee kinderen zou krijgen. Op slechts veertienjarige leeftijd had ze al een oogje op Charles Ferrarella!

Ook met schrijven was ze er vroeg bij, want...

Meer over deze auteur

Garbera, Katherine

Katherine Garbera woont met haar man en twee kinderen vlak bij Chicago. Ze is begonnen met schrijven om te bewijzen dat ze het kon en is er inmiddels aan verslaafd. Waar ze zich vooral op toelegt is het creëren van werelden waarin gewone mensen liefde vinden en die weten te combineren met de alledaagse werkelijkheid, met volle agenda's en al.

Meer over deze auteur

Hardy, Kate

Als kind las Kate Hardy het liefst boeken met veel drama, passie en gevaar. Wuthering Heights was haar favoriet en tevens het boek dat haar later het meest heeft geïnspireerd bij het schrijven.

Op haar dertiende schreef ze haar eerste romantische verhaal. Haar moeder was geschokt toen ze de pikante passages las, tot Kate opbiechtte dat ze die uit een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Intiem e-bundel nummers 2006 - 2011, 6-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value