Intiem e-bundel nummers 2072 – 2075, 4-in-1 (e-book)

|Bennett, Jules, Lindsay, Yvonne, Schield, Cat, Woods, Sherryl

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle vier Intiem-romans (nummers 2072 t/m 2075) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Toch nog vader / Gekust door de vijand / Bij toverslag verliefd / Arrogant en verleidelijk
ISBN 9789461997555
Aantal pagina's 520
Auteur(s) Bennett, Jules , Lindsay, Yvonne , Schield, Cat , Woods, Sherryl ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 26 aug. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Bennett, Jules

Jules Bennett is naar eigen zeggen een van de gelukkige mensen die een carrière heeft weten te maken van haar passie. Schrijven is voor haar altijd een heerlijke ontsnapping geweest uit de realiteit. Wat haar andere passies betreft: alleen haar man en dochters zal ze niet inruilen voor een paar fraaie schoenen, een handtas of enig ander onmisbaar accessoire.

Meer over deze auteur

Schield, Cat

Tijdens haar schooltijd waagde Cat Schield zich al op het terrein van romantische fictie. Later besloot ze haar droom gepubliceerd te worden waar te maken en zette ze alles op alles om dat te bereiken. Inmiddels heeft ze diverse prijzen gewonnen.

Cats andere passie is zeilen, wat leidde tot een avontuurlijke tocht rond de Maagdeneilanden - én een artikel in een internationaal tijdschrift.

Meer over deze auteur

Woods, Sherryl

Toen Sherryl Woods, na jarenlang te hebben gewerkt als verslaggeefster bij de krant, zich voor het eerst aan het schrijven van een roman waagde, moest ze er wel even aan wennen dat ze daar geen citaten of feiten voor hoefde te verzamelen. Totdat een vriend haar erop wees dat putten uit je eigen fantasie juist de essentie was van het schrijven van verhalen. Sindsdien...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Intiem e-bundel nummers 2072 – 2075, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value