Intiem e-bundel nummers 2084-2087, 4-in-1 (e-book)

|Gates, Olivia, Miller, Linda Lael, Thayne, RaeAnne

E-book

€ 11,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle vier Intiem-romans (nummers 2084 t/m 2087) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Bedrog van de sjeik / De mooiste Kerstmis / Een thuis voor kerst / Verleidelijk verdrag
ISBN 9789461998767
Aantal pagina's 511
Auteur(s) Gates, Olivia , Miller, Linda Lael , Thayne, RaeAnne ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 19 nov. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Gates, Olivia

Olivia Gates is zangeres geweest, kunstschilder, designer, moeder én dokter. Schrijven heeft ze ook altijd al gedaan, maar het kwam nooit bij haar op daar haar beroep van te maken.

Tot ze in 2001 haar eerste computer kreeg (ja, inderdaad een beetje laat), ze tijdens het surfen op internet de Harlequin-site ontdekte en las dat ook nieuw talent daar een kans kreeg. Twee jaar en een paar mislukte probeersels later werd eindelijk haar eerste boek gepubliceerd, en...

Meer over deze auteur

Miller, Linda Lael

Linda Lael Miller groeide op in Northport, een klein plaatsje aan de Colombia-rivier. Het was er een paradijs voor een kind, en toch kon ze niet wachten om de wijde wereld in te trekken. Doordat ze al snel na haar afstuderen een succesvol auteur werd, kon ze die droom ook waarmaken. Ze woonde in Londen en in Italië en reisde naar Hongkong, Rusland en Israël. Inmiddels heeft ze...

Meer over deze auteur

Thayne, RaeAnne

RaeAnne Thayne doet veel inspiratie op in de prachtige bergen van noordelijk Utah, waar ze met haar man en drie kinderen woont. Voor haar boeken heeft ze al vele prijzen gewonnen, waaronder een RITA-award, dé prijs voor romantische fictie in Amerika.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Intiem e-bundel nummers 2084-2087, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value