De Monarch (luxe formaat)

|Soren, Jack

Boek

€ 17,95

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Jonathan Hall gaf zijn carrière als internationale kunstrover op om zich te wijden aan het vaderschap. Zijn leven als de Monarch was voorbij.
Boek :
E-book :
Deeltitels De Monarch
ISBN 9789402709001
Dikte (in mm) 31,5
Aantal pagina's 432
Auteur(s) Soren, Jack ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 12 apr. 2016
Deeltitels De Monarch
ISBN 9789402750829
Aantal pagina's 348
Auteur(s) Soren, Jack ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 12 apr. 2016

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8

Gebaseerd op 4 recensies
 • Alsof je naar een spannende film kijkt!

  Voor in het boek staat het volgende:
  “Het verschil tussen domheid en genialiteit is dat genialiteit zijn grenzen kent” – Albert Einstein.
  De keuze voor deze woorden wordt je helemaal duidelijk tijdens het lezen.

  Jack Soren heeft weten te boeien tot de laatste bladzijde met De Monarch. Een verhaal dat geschreven is in zeven delen, de zeven dagen van de week, onderverdeeld in hoofdstukken met plaats- en tijdsaanduiding. Je blijft als lezer prima op de hoogte waar en wanneer alles zich afspeelt.

  Een prachtig thrillerdebuut, dat leest alsof je naar een spannende film kijkt, met interessante personages die duidelijk zijn, maar onvolledig waar het nog nodig is in het verhaal. We hoeven tenslotte niet alles meteen te weten.
  De wisselende verhaallijnen zijn goed te volgen.
  De humor en romantiek ontbreken hier ook niet, maar spanning voert toch wel de boventoon.

  De auteur hanteert een toegankelijke schrijfstijl; lekker korte zinnen, niet al te moeilijke woorden en goede dialogen. Hierdoor zoef je door het boek heen. De spanning wordt iets minder op passages waarin Soren uitgebreid bezig is met beschrijven van handelingen en waarnemingen, maar deze stijgt daarna weer tot een hoogte die je mag verwachten bij een thriller.

  Mieke Schepens - 23 juli 2016

 • Heerlijke thriller!

  Jonathan en Lew zijn vrienden van vroeger. Ze zijn elkaar uit het oog verloren.
  Ze delen een verleden: De Monarch. De Monarch was een soort Robin Hood. Hij bracht gestolen kunstwerken terug naar het museum en stal ze eerst terug van particulieren. In veel musea hangen vervalsingen, omdat de echte schilderijen omgeruild zijn. De echte hangen vaak bij een rijke verzamelaar aan de muur. De musea weten van niets! Jonathan zijn leven krijgt een heel andere invulling als zijn dochter Natalie geboren is. Hij wil een zo normaal mogelijk leven gaan leiden voor zijn kleine meid.
  Als Natalie al wat groter is, staat zijn leven weer op zijn kop. Er worden mensen vermoord gevonden, met het handelsmerk van De Monarch in hun borst gekerfd. Dat is een afbeelding van de Monarchvlinder. Iemand probeert ze er in te luizen! Maar wie is dat? Ze besluiten om daar achter te komen. Want zij plegen deze moorden niet! Iemand probeert hun er voor te laten opdraaien.
  Zijn grootste schat wil hij er buiten laten. Maar Natalie is ook niet veilig. Ze gebruiken haar om Jonathan te laten doen wat zij willen. Als hij zijn kleine meid levend terug wil zien moet hij alles uit de kast halen! Het is spannend en voor je het weet ben je weer 30 pagina’s verder!

  Er zijn meerdere personages in dit boek. De leukste vond ik Lew. Hij is een soort cowboy met een lange jas en is echt kickass! Hij heeft ook een gezonde dosis humor. Jonathan is een vader en wil zijn dochter beschermen. Haar leven is hem liever dan het zijne!
  Het personage van Nathan vind ik echt een akelige. Deze man geeft mij de kriebels! Hij heeft een ziekte: Kuru. Deze ziekte krijg je maar op een manier….Wat dat is, dat moet je zelf lezen. Ik vind het echt een enge, nare man, die alles doet om te overleven. Iedereen die in de weg staat, moet dood.
  Sophia zijn dochter doet er alles aan om een medicijn te vinden en om zijn leven te redden. Ze komt op mij over, een beetje als een kluizenaar. Ze komt bijna niet buiten en als vrienden heeft ze haar dieren in het laboratorium. Lara, Nathans andere dochter is een gemene vrouw. Je krijgt gegarandeerd een hekel aan haar! Ze kan het bloed onder je nagels vandaan halen!

  Het leest vrij vlot en het is een aardig dik boek. Maar ik heb er echt van genoten. Het eindigt ook spectaculair. Het laatste stuk zit echt bomvol actie. Je moet wel ademhalen tussendoor!
  Het boek begon alleen niet zo vlot, het duurde even eerdat het opgang kwam.

  De cover en de titel passen perfect bij het boek. En ik vind het echt een prachtige cover! De kleuren zijn zo mooi!
  Een van de beste thrillers die ik dit jaar gelezen heb! Ik had echt veel zin in deze thriller! En hij is goed! Mijn verwachtingen zijn uitgekomen!

  Vooral de Quote van Einstein voorin het boek, past zo goed bij dit verhaal! Een quote die je zeker gaat begrijpen na het lezen van dit boek! Ik vraag me dan altijd af, wat een quote met het boek te maken heeft. Deze is echt goed bedacht! Einstein was echt geniaal!

  Het verschil tussen domheid en genialiteit is dat genialiteit zijn grenzen kent!

  Ik geef het 4****

  Natasja - 2 juni 2016

 • Knap thriller-debuut!

  Goed opgezet verhaal dat vlot leest. Onwillekeurig moest ik aan "De Da Vinci Code" van Dan Brown denken.
  De spanning houdt je vast hoewel je voor het einde weet hoe het zal aflopen. Boek zou als filmscenario kunnen dienen en dan heb je een Hollywoodfilm van de goeden tegen de slechten met veel aktie en het bekende einde.
  Het thriller-debuut van de schrijver nu dus in prima Nederlandse vertaling. Het wachten is nu op de vertaling van zijn tweede thriller "The Tomorrow Heist" welke ik dan zeker ga lezen!

  Martin - 29 april 2016

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: De Monarch (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value