E-book

€ 3,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Hannah heeft al snel spijt dat ze heeft toegestemd in de ruil, want prinses Emmeline komt maar niet terug om haar eigen plaats weer in te nemen.
E-book :
Deeltitels Onbereikbaar verlangen
ISBN 9789402502244
Aantal pagina's 131
Miniserie 2 x verleid ,
Auteur(s) Porter, Jane ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 3509
Publicatiedatum 22 apr. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Porter, Jane

Jane Porter dagdroomde als jong meisje al over verre landen, onverschrokken ridders, prinsessen en en-ze-leefden-nog-lang-en-gelukkig. Haar ouders voedden haar toch al rijke fantasie door haar mee te nemen naar Europa toen ze dertien was, en het ongelooflijke jaar daar veranderde haar leven voorgoed. Op het oude continent ontdekte ze een prachtige wereld vol...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 2 recensies
  • Super

    Paar weken geleden heb ik dit boek gekocht, en toen ik er in begon kon ik niet meer stoppen met lezen. Het is echt een super boek. Heel veel humor maar ook de persoonsverwisseling is leuk bedacht.

    Crista - 9 mei 2014

  • Heerlijk vrolijk zomergevoel

    Wat een leuk tweeluik is dit! Het klassieke gegeven van de persoonsverwisseling wordt door Jane Porter op een sprankelende manier uitgewerkt. Je leeft zo met de zusjes Hannah en Emmeline mee dat het verhaal af en toe gewoon bloedspannend is. Vlot geschreven, vol humor – echt een verhaal om een heerlijk vrolijk zomergevoel van te krijgen!

    Hans Jansen, Harlequin - 22 april 2014

You're reviewing: Onbereikbaar verlangen

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value