Topcollectie Pakket 37: Onstuimig & hartstochtelijk / Zomers geluk met de Griek

|Hardy, Kate, Shaw, Chantelle, Hewitt, Kate, James, Julia

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Stormachtige romances dwingen Isobel, Lily en Alicia tot lastige keuzes. Durven zij het roer om te gooien en hun hart te volgen?
Isobel valt bijna van haar stoel als haar jeugdvriend Alex haar ten huwelijk vraagt. Voor een prestigieuze baan heeft hij een echtgenote nodig, en hij weet haar te overtuigen dat vriendschap een beter fundament is voor een huwelijk dan liefde.
E-book :
Deeltitels Topcollectie Pakket 37: Onstuimig & hartstochtelijk / Zomers geluk met de Griek
ISBN 9789402529784
Aantal pagina's 720
Auteur(s) Hardy, Kate , Hewitt, Kate , James, Julia , Shaw, Chantelle ,
Reeks Topcollectie ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Boeknummer 77+78
Publicatiedatum 11 jul. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Hardy, Kate

Als kind las Kate Hardy het liefst boeken met veel drama, passie en gevaar. Wuthering Heights was haar favoriet en tevens het boek dat haar later het meest heeft geïnspireerd bij het schrijven.

Op haar dertiende schreef ze haar eerste romantische verhaal. Haar moeder was geschokt toen ze de pikante passages las, tot Kate opbiechtte dat ze die uit een...

Meer over deze auteur

Shaw, Chantelle

Chantelle Shaw woont in Kent, op nog geen vijf minuten van de zee, en verzint haar verhalen het liefst tijdens de lange strandwandelingen die ze maakt. Maar ook onder het koken fantaseert ze erop los, wat de maaltijd niet altijd ten goede komt!

Behalve van schrijven houdt ze van...

Meer over deze auteur

Hewitt, Kate

Kate Hewitt schreef op haar vijfde haar eerste verhaal. Haar oudere broer had iets geschreven, en zij was van mening dat ze het veel beter kon. Kates debuut telde slechts één regel, maar een schrijfster was geboren!

In de afgelopen jaren heeft ze toneelstukken, korte verhalen en artikelen voor diverse tijdschriften gepubliceerd, maar het schrijven van romantische verhalen heeft nog altijd haar voorkeur. Sinds ze dit genre op haar dertiende ontdekte, kan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Topcollectie Pakket 37: Onstuimig & hartstochtelijk / Zomers geluk met de Griek

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value