E-book

€ 4,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Liefde maakt zwak, heeft zijn vader hem geleerd. Lukas Petrakides vindt het dan ook onuitstaanbaar dat de naïeve, tengere vrouw die plots op zijn pad komt hem zo raakt, dat hij bijna zijn zelfbeheersing verliest.
E-book :
Deeltitels Dromen in Griekenland
ISBN 9789402503203
Aantal pagina's 158
Auteur(s) Hewitt, Kate ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 3520
Publicatiedatum 20 mei 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Hewitt, Kate

Kate Hewitt schreef op haar vijfde haar eerste verhaal. Haar oudere broer had iets geschreven, en zij was van mening dat ze het veel beter kon. Kates debuut telde slechts één regel, maar een schrijfster was geboren!

In de afgelopen jaren heeft ze toneelstukken, korte verhalen en artikelen voor diverse tijdschriften gepubliceerd, maar het schrijven van romantische verhalen heeft nog altijd haar voorkeur. Sinds ze dit genre op haar dertiende ontdekte, kan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Een ontroerend verhaal dat je meteen in zijn greep houdt

    Dromen in Griekenland van Kate Hewitt is een ontroerend verhaal dat je meteen in zijn greep houdt. Vanaf de eerste pagina’s worden de verlangens en frustraties van zowel held als heldin prachtig geschetst. Hoe verschillend ze ook omgaan met gevoelens en hoe anders ze denken over liefde, één ding hebben Lukas Petrakides en Rhiannon Davies met elkaar gemeen: beiden ervaren bij de eerste aanblik van elkaar een sterke verbintenis, maar vooral Lukas verzet zich daar heftig tegen. Hoe hij langzaam aan ontdooit door de tederheid die Rhiannon uitstraalt, vormt de leidraad door dit mooie romantische verhaal dat geen moment verveelt.

    Gineke van der Putten, Harlequin - 20 mei 2014

You're reviewing: Dromen in Griekenland

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value