Kerstklokjes & bruidssuiker, 5-in-1 (e-book)

|Anderson, Sarah M., Colley, Jan, Gordon, Abigail, Graham, Lynne, Mortimer, Carole

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Trouwen met Kerstmis: dat is dubbel feest! Vijf verhalen over kerstbruiloften, om lekker bij weg te dromen...
Extra informatie
Deeltitels Een bruid voor Kerstmis / Verleidelijke deal / Kerst in de praktijk / Minnaar onder de mistletoe / Schandalige flirt
ISBN 9789402538298
Aantal pagina's 589
Auteur(s) Colley, Jan , Gordon, Abigail , Graham, Lynne , Mortimer, Carole ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 5 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 13 nov. 2018

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Anderson, Sarah M.

Met een grote liefde voor paarden en twee geschiedenisleraren als ouders komt het feit dat de boeken van Sarah M. Anderson voornamelijk over indianen en cowboys gaan niet geheel uit de lucht vallen. Wanneer Sarah niet druk is met het helpen op school of het uitlaten van haar twee honden, vult ze haar dagen met schrijven.

Meer over deze auteur

Gordon, Abigail

Op aanraden van haar zus, een bekend schrijfster, begon Abigail Gordon ooit verhalen te schrijven. Het beviel haar meteen. Ze vindt het heerlijk haar gedachten en fantasieën op papier te zetten. Romantische verhalen verzint ze het liefst; ze vindt het erg leuk zich met de vrouwelijke hoofdpersoon te identificeren...

Meer over deze auteur

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Mortimer, Carole

Carole Mortimer is een van Harlequins populairste en productiefste schrijfsters. Sinds haar eerste roman verscheen, in 1979, is deze Britse auteur in hetzelfde hoge tempo blijven schrijven. Haar uitstekende traditionele verhalen met hun eigen stijl, knap ontwikkelde karakters en romantische wendingen hebben haar over de hele wereld een enthousiast lezerspubliek opgeleverd.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Kerstklokjes & bruidssuiker, 5-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value