Kerstverleiders 2, 5-in-1 (e-book)

|Brooks, Helen, Jordan, Penny, Lawrence, Kim, Lucas, Jennie, Monroe, Lucy

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Breng de feestdagen door met vijf onweerstaanbaar knappe kerstmannen... Ontmoet ze allemaal in deze speciale bundel met zinderende verhalen van topauteurs als PENNY JORDAN!
Extra informatie
Deeltitels Huwelijksklokken met Kerstmis / Onmogelijke keus / Een onvergetelijke kerst / Kerstnacht met de Italiaan / Winterse verleiding
ISBN 9789402543476
Aantal pagina's 593
Auteur(s) Brooks, Helen , Jordan, Penny , Lawrence, Kim , Lucas, Jennie , Monroe, Lucy ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 5 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 12 nov. 2019

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Brooks, Helen

Helen Brooks ziet het schrijven van romantische verhalen niet als 'werk', want daarvoor vindt ze het veel te leuk. De rest van haar tijd vult ze met wandelen met haar honden, werken in de grote tuin rondom haar huis, maar vooral met lezen.

Meer over deze auteur

Jordan, Penny

Penny Jordan werd in 1946 in het Engelse Preston geboren. Het vertellen zat haar in het bloed, want al toen ze klein was, verzon ze spannende verhalen voor haar jongere zusje, die daarin onveranderlijk de heldin was. Toch begon ze pas op haar dertigste met schrijven. Sindsdien zijn alleen al in Nederland meer dan 140 titels van haar hand verschenen, en inmiddels is haar naam in de hele... Meer over deze auteur

Monroe, Lucy

Lucy Monroe vindt het heerlijk om naar mensen te kijken - zelfs zozeer, dat ze haar echtgenoot danig van zijn stuk bracht door bij hun eerste afspraakje meer naar anderen te kijken dan naar hem! En door anderen te observeren doet ze meteen inspiratie op voor haar liefdesverhalen. Lucy woont in het noordwesten van Amerika, omringd door huisdieren en kinderen - van haarzelf en van haar buren en zussen. Behalve van schrijven houdt ze van lezen, romantische films en theaterbezoek.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Kerstverleiders 2, 5-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value