Beet! (luxe formaat)

|Higgins, Kristan

Boek

€ 7,95

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddellijk met hem trouwen.
Boek :
E-book :
Deeltitels Beet!
ISBN 9789034756572
Dikte (in mm) 26,5
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 67
Publicatiedatum 4 feb. 2014
Deeltitels Beet!
ISBN 9789461999610
Aantal pagina's 307
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 67
Publicatiedatum 4 feb. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Higgins, Kristan

Kristan Higgins schreef altijd al - onder
andere voor reclamebureaus - maar met boeken
begon ze pas toen haar kinderen nog klein waren en ze graag thuis wilde werken. Inmiddels
heeft ze een reeks romans op haar naam staan, en leeft ze, zoals ze zelf zegt, nog lang en gelukkig! Wat Kristans boeken zo...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.3

Gebaseerd op 3 recensies
 • Beet

  Maggie heeft geen geluk in de liefde. Het lijkt wel alsof haar identieke tweelingzus ineens een dubbele portie geluk kreeg, waardoor zij de perfecte echtgenoot tegenkwam en Maggie het moet stellen met mannen die wansmakelijke eetgeluiden en absoluut géén tafelmanieren vertonen, of een superlieve en galante man die ook nog eens een aangename gesprekspartner is, maar jammer genoeg ook 46 jaar ouder is dan zij.
  Kristan Higgins slaagt er in dit boek opnieuw in om heel realistische karakters neer te zetten. Zo brengt Maggie's vader het merendeel van zijn tijd door in de kelder waar hij vogelhuisjes maakt, heeft haar moeder de gewoonte om haar ene dochter steeds naar haar voeten te geven terwijl ze de andere de hemel in prijst. En haar jongere broer Jonah drukt zijn zusterliefde uit in plagerijen en originele koosnamen. Gelukkig heeft ze ook haar zus Christy, die tevens haar beste vriendin is. Hoe gelukkig ze ook is voor haar tweelingszus, ze vindt stilletjes aan toch wel dat zij zelf ook de ware mag gaan ontmoeten. Voorlopig moet ze het stellen met Colonel die uiterst loyaal is en haar telkens komt troosten wanneer ze ontgoocheld werd … hij is echter haar 13jaar oude hond en dus niet meteen de ideale partner.
  Dit boek bevat alle ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een leuke én ontspannende chicklit. Sympathieke en realistische personages, humor (al is dit vaak ook plaatsvervangende schaamte wanneer Maggie door de zenuwen weer iets ongepast zegt), ontroering, romantiek, een vlotte schrijfstijl EN natuurlijk ook een positieve finale.

  Zwartraafje - 28 februari 2014

 • Super verhaal over en voor echte mensen mensen

  In bijna een adem uitgelezen en soms tot tranen toe geroerd door het verhaal dat geen moment saai maar telkens op exact de juiste snelheid wordt verteld. Heerlijk om te lezen en nu ga ik de andere boeken van deze auteur kopen om hopelijk opnieuw heerlijk te worden afgeleid door een super verhaal over de bijna echte karakters en hun leven wat mij betreft een heerlijk verhaal deze BEET!

  Diana - 15 februari 2014

 • Een aanrader

  Bij het werken aan dit boek wisselden mijn emoties zich in hoop tempo af. Ik moest erg om Maggie lachen, soms ergerde ik me aan haar, en dan weer ontroerde ze me. En dat is meteen wat ik zo geweldig vind van eigenlijk alle boeken van Higgins: haar personages zijn nooit van bordkarton. Daardoor leef je met ze mee, en je kunt je dus heerlijk in het verhaal onderdompelen. Een aanrader!

  Harriët Vierdag, Harlequin - 4 februari 2014

You're reviewing: Beet! (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value