Eerlijk duurt het langst (luxe formaat)

|Higgins, Kristan

Boek

€ 7,95

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Grace is het zat dat iedereen haar altijd vol medelijden aankijkt, alleen omdat ze single is. En nu moet ze ook nog naar een bruiloft, waar iedereen zich iets te luid fluisterend zal afvragen waarom ze nog stééds geen leuke man heeft gevonden.
Boek :
E-book :
Deeltitels Eerlijk duurt het langst
ISBN 9789034756466
Dikte (in mm) 26,5
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 56
Publicatiedatum 28 mei 2013
Deeltitels Eerlijk duurt het langst
ISBN 9789461995667
Aantal pagina's 345
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 56
Publicatiedatum 21 mei 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Higgins, Kristan

Kristan Higgins schreef altijd al - onder
andere voor reclamebureaus - maar met boeken
begon ze pas toen haar kinderen nog klein waren en ze graag thuis wilde werken. Inmiddels
heeft ze een reeks romans op haar naam staan, en leeft ze, zoals ze zelf zegt, nog lang en gelukkig! Wat Kristans boeken zo...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.5

Gebaseerd op 13 recensies
 • BOEKENFAN geeft mening

  GESCHREVEN DOOR Benny Cassier:
  Een lerares geschiedenis zoekt de ware liefde. Ondanks dat het geluk haar schijnbaar toelacht, komt ze echter kort voor haar huwelijk achter een vreselijke waarheid. Om te ontsnappen aan haar teleurstelling stort ze zich in een avontuur vol leugens en bedrog, om haar omgeving de pijn te besparen die ze zelf heeft ervaren. Ze loopt vast in haar eigen leugens en probeert krampachtig vast te houden aan haar verbrijzelde zelfbeeld, tot groot gevaar van anderen en van zichzelf. Hoe het echter voor haar afloopt, moet je zelf lezen

  Benny Cassier - 24 november 2013

 • een leuk en grappig verhaal

  Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het verhaal wordt zo vertelt dat het lijkt of je naar je beste vriendin luistert. Ook wordt je persoonlijk (als lezer) aangesproken, wat dat versterkt. Leest prettig, ik heb t verhaal als een film voor me gezien. Ik had niet het gevoel dat ik moest verder lezen. Dat het zo leuk/spannend is dat je niet meer kan stoppen met lezen. Maar toch een aanrader! Een grappig/leuk verhaal om van te genieten.
  Ik ga zeker meer boeken van Kristan Higgins lezen.

  knupke - 4 november 2013

 • BOEKENFAN geeft mening

  Toen ik zag welk boek we deze keer mochten weggeven van Harlequin, was ik nieuwsgierig. Dit lag echt wel in de lijn van mijn interesse. Vermits ik niet in het Nederlands lees, ging ik op zoek naar de originele Engelse. De hoofdrolspeelster geraakt verward in haar eigen verzinsels waardoor ze bijna de liefde van haar leven kwijtgeraakt. Maar gelukkig eind goed al goed. Ik kende de schrijfster niet maar vanaf het eerste blad kon ze me meenemen met haar leuke schrijfstijl. Het verhaal zelf is echt een typische chicklit met de nodige dosis humor maar toch kan de auteur ook je gevoelige kant bespelen. Het einde was voorspelbaar maar dat maakt het boek zeker niet minder leuk. De schrijfster heeft mij zo aangenaam verrast dat ik nog meerdere boeken van haar kocht en las. Echt aanrader als je houdt van het genre.

  Els Ebraert - 4 november 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

You're reviewing: Eerlijk duurt het langst (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value