Verleiden in 10 stappen (luxe formaat)

|Higgins, Kristan

Boek

€ 7,95

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een eigen, liefst ook nog mooi en schattig huisje... check. Een nieuwe baan (als arts uiteraard, ze heeft niet voor niets jaren keihard gestudeerd)... check.
Boek :
E-book :
Deeltitels Verleiden in 10 stappen
ISBN 9789034756497
Dikte (in mm) 26
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 59
Publicatiedatum 20 aug. 2013
Deeltitels Verleiden in 10 stappen
ISBN 9789461997609
Aantal pagina's 307
Auteur(s) Higgins, Kristan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 59
Publicatiedatum 20 aug. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Higgins, Kristan

Kristan Higgins schreef altijd al - onder
andere voor reclamebureaus - maar met boeken
begon ze pas toen haar kinderen nog klein waren en ze graag thuis wilde werken. Inmiddels
heeft ze een reeks romans op haar naam staan, en leeft ze, zoals ze zelf zegt, nog lang en gelukkig! Wat Kristans boeken zo...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

7.4

Gebaseerd op 7 recensies
 • Boekenfan geeft mening!

  "Verleiden in 10 stappen" is het eerste boek dat ik las van deze schrijfster. Het is een heel ontspannend boek en het leest heel vlot. Het einde van het boek is al heel gauw voorspelbaar, maar dat maakt het boek niet minder leuk. Ik ga zeker meer boeken van deze schrijfster lezen. De vele (ver)taalfouten zijn wel storend en dat is jammer.

  Annick Gysen - 10 februari 2014

 • Verleiden in 10 stappen

  Millie, een verstandige jonge vrouw heeft het vrijwel allemaal. Ze is afgestudeerd als arts en heeft al een nieuwe vaste baan op een leuke locatie, al die jaren ijverig studeren beginnen dus eindelijk vruchten af te werpen. Ze is de nieuwe eigenaar van Digger, een schattige en trouwe hond, die op het eerste zicht haar hart wist te veroveren (zijn gevoelige darmen, zijn een iets mindere bijkomstigheid die ze maar al te graag over het hoofd wil zien). Dankzij een onverwachtse erfenis is ze zelfs eigenaar van haar eigen huisje, dat ze stilletjes aan helemaal volgens haar eigen smaak heeft opgelapt én ingericht.
  Je zou denken dat ze alles heeft om gelukkig te zijn. Nu ja, misschien zelfs een beetje teveel, die extra kilootjes zou ze immers gerust kunnen missen. Hopelijk kunnen haar loopsessies daarbij helpen, al zorgen die er de eerste keren enkel voor dat ze eruit ziet als een rood-aangelopen én chronisch-naar-lucht-happende versie van zichzelf.
  Er mist echter één ding in haar leven, of beter … één persoon. Joe Carpenter, de man van wie ze al sinds jongsaf aan droomt, de man die er voor zorgt dat haar anders normale gedrag plots 'lichtjes' gestoorde trekjes begint te vertonen. Door hem ontwikkelt ze enkele vreemde gewoontes die ze voor zichzelf telkens weet goed te praten omdat ze haar zullen helpen om haar doel te bereiken.
  Wanneer hij haar eindelijk opmerkt en ze zelfs zijn aandacht kan weten te behouden, komt ze geleidelijk aan tot de ontdekking dat 'Joe, de droomprins' waar ze de afgelopen jaren over heeft gefantaseerd, en de echte Joe niet exact dezelfde persoon zijn.

  Kristan Higgins slaagt er in om heel innemende personages op papier tot leven te laten komen. Van Millie, die in gedachten een hele droomleven heeft uitgedacht en het nu tracht te verwezenlijken, tot haar zus Trish die het compleet tegenovergestelde van haar is en er plezier in lijkt te scheppen om haar zus (zelfs publiekelijk) te kleineren. Haar familie en kennissen, haar hartsvriendin Katie (de twee zijn onafscheidelijk sinds de kleuterklas), …. Deze karakters weten al snel een plekje in je hart te veroveren. 'Verleiden in 10 stappen is een super ontspannend boek dat je heel snel zal uitlezen.

  Zwartraafje - 24 januari 2014

 • Boekenfan geeft mening!

  Het boek is voorspelbaar, heeeeel voorspelbaar .zelfs na het lezen van de cover weet je gewoon al wie Millie's hart zal veroveren. Ik vond het heel vlot geschreven en ik ben blij dat ik de kans kreeg dit boek te lezen, want als ik eerlijk ben, de titel alleen zou me niet overtuigd hebben in de winkel, ook al vind ik de cover wel leuk.
  Op het einde was er bijna een kink in de kabel en ik had zo iets van oh nee maar liefde overwint alles
  Bedankt voor het boek !

  Ilse de Vriendt - 18 januari 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Verleiden in 10 stappen (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value