Onder de hete woestijnzon / Haar nieuwe baas / Satijnen koelte

|Monroe, Lucy, Adams, Jennie, Mortimer, Carole

E-book

Normale prijs: € 5,99

Special Price € 3,59

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Helaas is de knappe sjeik haar baas en is zij maar een grijze muis. En hoewel hij bekendstaat als een playboy, heeft hij met haar zelfs nog nooit geflirt! Ten einde raad besluit ze zichzelf een rigoureuze make-over cadeau te doen…
E-book :
Deeltitels Onder de hete woestijnzon / Haar nieuwe baas / Satijnen koelte
ISBN 9789402531374
Aantal pagina's 343
Auteur(s) Adams, Jennie , Monroe, Lucy , Mortimer, Carole ,
Reeks Bouquet , Favorieten ,
Verhalen per boek 3 verhalen in 1 boek
Boeknummer 546
Publicatiedatum 24 okt. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Monroe, Lucy

Lucy Monroe vindt het heerlijk om naar mensen te kijken - zelfs zozeer, dat ze haar echtgenoot danig van zijn stuk bracht door bij hun eerste afspraakje meer naar anderen te kijken dan naar hem! En door anderen te observeren doet ze meteen inspiratie op voor haar liefdesverhalen. Lucy woont in het noordwesten van Amerika, omringd door huisdieren en kinderen - van haarzelf en van haar buren en zussen. Behalve van schrijven houdt ze van lezen, romantische films en theaterbezoek.

Meer over deze auteur

Adams, Jennie

Als kind kon Jennie Adams urenlang op een hek bij het ouderlijk huis zitten, met haar neus in een boek. En al op haar elfde schreef ze haar eerste gedicht! Toch had ze eerst baantjes als bankbediende, pianolerares en juridisch secretaresse voor ze zich serieus op het schrijven toelegde.

Jennie heeft twee...

Meer over deze auteur

Mortimer, Carole

Carole Mortimer is een van Harlequins populairste en productiefste schrijfsters. Sinds haar eerste roman verscheen, in 1979, is deze Britse auteur in hetzelfde hoge tempo blijven schrijven. Haar uitstekende traditionele verhalen met hun eigen stijl, knap ontwikkelde karakters en romantische wendingen hebben haar over de hele wereld een enthousiast lezerspubliek opgeleverd.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Onder de hete woestijnzon / Haar nieuwe baas / Satijnen koelte

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value