Passie en Overgave: Verborgen begeerte / Gebonden in lust / Donker genot

|Graham, Lynne, Monroe, Lucy, West, Annie

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Tijdens een bezoek aan een Schots kasteel valt het oog van de puissant rijke Shahir bin Harith al-Assad op de mooie Kirsten, die daar als schoonmaakster werkt. Als troonopvolger heeft Shahir geleerd zich te beheersen, maar Kirsten kan hij niet negeren. Ze is te mooi, te naïef, te onschuldig...
E-book :
Deeltitels Verborgen begeerte
ISBN 9789461994745
Aantal pagina's 370
Miniserie Passie en overgave
Auteur(s) Graham, Lynne , Monroe, Lucy , West, Annie ,
Reeks Favorieten ,
Verhalen per boek 3 verhalen in 1 boek
Boeknummer 362
Publicatiedatum 22 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Monroe, Lucy

Lucy Monroe vindt het heerlijk om naar mensen te kijken - zelfs zozeer, dat ze haar echtgenoot danig van zijn stuk bracht door bij hun eerste afspraakje meer naar anderen te kijken dan naar hem! En door anderen te observeren doet ze meteen inspiratie op voor haar liefdesverhalen. Lucy woont in het noordwesten van Amerika, omringd door huisdieren en kinderen - van haarzelf en van haar buren en zussen. Behalve van schrijven houdt ze van lezen, romantische films en theaterbezoek.

Meer over deze auteur

West, Annie

Nadat Annie West haar hele jeugd met haar neus in de boeken had gezeten, ging ze op een kantoor werken, waar ze rapporten en correspondentie moest voorbereiden. Tot ze na een paar jaar besloot eindelijk eens iets te gaan schrijven wat ze zélf leuk vond! En wat is nu leuker dan een goede roman?

Annie is...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Passie en Overgave: Verborgen begeerte / Gebonden in lust / Donker genot

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value