E-book

€ 3,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Opeens staat hij weer voor haar: Cristo Donakis, de man die ooit haar geliefde was. De man die haar botweg de deur wees toen hij haar, ten onrechte, verdacht van diefstal.
E-book :
Deeltitels Genadeloze liefde
ISBN 9789461996404
Aantal pagina's 119
Auteur(s) Graham, Lynne ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 3422
Publicatiedatum 18 jun. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Spanning, verwarring, hartstocht... Heerlijk!

    Een typisch Lynne Graham-verhaal dat je vanaf de eerste bladzijde meesleept. Je voelt met Erin mee - ze is vals beschuldigd van diefstal - en je wilt Christophe wel bij het revers van zijn designerpak grijpen en hem eens stevig door elkaar schudden omdat hij de liefde van zijn leven laat lopen. Spanning, verwarring, hartstocht... Heerlijk!

    Hans Jansen, Harlequin - 18 juni 2013

You're reviewing: Genadeloze liefde

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value