Machtige verleider (3-in-1)

|Graham, Lynne, Kendrick, Sharon, Lee, Miranda

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

4000 onweerstaanbaar verleidelijke verhalen...
E-book :
Deeltitels Machtig en ongenaakbaar / Grieks en verleidelijk / Sexy en arrogant
ISBN 9789402536959
Aantal pagina's 390
Auteur(s) Graham, Lynne , Kendrick, Sharon , Lee, Miranda ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 3 verhalen in 1 boek
Boeknummer 4000
Publicatiedatum 30 okt. 2018

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Kendrick, Sharon

Zo lang als ze zich kan heugen verzint de
Britse Sharon Kendrick al verhalen. Op
haar elfde voltooide ze haar eerste boek.
Toch duurde het nog een poos voordat ze
zich volledig op het schrijven zou toeleggen.
Pas nadat ze verscheidene andere
banen had uitgeprobeerd besloot ze...

Meer over deze auteur

Lee, Miranda

Miranda Lee is geboren en getogen Australische. Na haar middelbare school studeerde ze korte tijd cello, voordat ze naar Sydney verhuisde om in de groeiende computerindustrie te gaan werken. Er kwam een eind aan haar programmeursbaan toen ze trouwde, waarna ze drie dochters kreeg en een stukje grond in een landelijk gebied kocht. Vervolgens was ze een poosje...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.5

Gebaseerd op 8 recensies
 • Machtige verleider is een bom vol romantiek en verleiding!

  3,5 sterren

  In 3 verschillende verhalen met toch dezelfde thema's weet de Machtige verleider je helemaal in te pakken. Het event "Trouwen" komt in alle drie de verhalen voor. De drie ervaren auteurs weten absoluut waar ze over praten: over de liefde & romantiek. En zeer rijke hoofdpersonen. Ze schrijven heel beeldend zodat de lezer bij de les blijft. Geen detail wordt overgeslagen, zodat je als lezer bijna met rode oortjes zit te lezen. Het eerste verhaal sprak mij het meeste aan. De stoere Zac maakte op mij de meeste indruk. Het is de fijne schrijfstijl die je zo meevoert..het verhaal in. Zac is een apart personage, met een bijzondere achtergrond. Geen doorsnee persoon, maar wel een die zo graag in een goed blaadje wil komen bij serveerster Freddie. Maar deze lieve Freddie denkt daar echt anders over. Hij zal vast een foute man zijn, denkt ze. Freddie heeft ook zo haar bijzonderheden. Echt genoten ook van dit verhaal.

  ¶ Zac wist alleen dat hij nooit eerder zo hevig naar een vrouw had gesmacht.¶

  Conclusie

  Van tevoren was ik benieuwd of ik de Bouquetreeks die ik ken van vroegere jaren, nog kon waarderen. En..1 ding is zeker: Bouquetreeks is nog steeds Bouquetreeks. Stuk voor stuk prachtige & zoete verhalen vol passie en vuur. Mooie en eigenwijze hoofdpersonen, die het hoofd op hol brengen van mooie dames. De dames soms ook weer in verwarring brengen, als het even niet gaat zoals het gewenst is. Er is niet veel diepgang, maar ben je op zoek naar veel romantiek, liefde, geheimen, familiezaken en verleidingen, dan zit je helemaal goed, met deze mooie bundel.

  Machtige verleider is een heerlijke Bouquet-bundel, vol romantische scenes, knappe verschijningen, rijke hoofdpersonen en biedt vele uurtjes leesplezier!

  Het was weer leuk, om even helemaal weg te zijn, in een Harlequin-Bouquet!

  Annette Overvoorde, Birdy's Boeken - 30 oktober 2018

 • Heerlijke Bouquet

  Het is alweer een poosje geleden dat ik een bouquet reeksje heb gelezen en toen ik Bouquet 4000 voorbij zag komen heb ik me gelijk aangemeld om hem te reviewen. Bouquet 4000 heb ik gekregen in ruil voor mijn eerlijke mening.

  Als je ervan houdt om heerlijk op de bank weg te kruipen en weg te zwijmelen bij machtige en rijke mannen dan is Bouquet 4000 echt iets voor jou. Machtige Verleider bevat 3 verhalen vol passie en romantiek:

  1. Machtig en Ongenaakbaar van Lynne Graham
  De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

  2. Grieks en Verleidelijk van Sharon Kendrick
  Sharon Kendrick Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

  3. Sexy en Arrogant van Miranda Lee
  Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

  Het eerste verhaal is echt mijn favoriet uit deze bundel. Geweldig verhaal en een heerlijke schrijfstijl. Ik heb wel vaker romans van deze schrijfster gelezen en elke keer geniet ik weer. Daarom krijgt dit verhaal van mij een dikke 4 sterren.

  Het tweede verhaal was iets minder, maar nog steeds super. Het verhaal was een heerlijk romantisch verhaal en de schrijfstijl was ook erg prettig. Ik heb vaker verhalen van deze schrijfster gelezen en heb altijd genoten. Daarom krijgt dit verhaal 4 sterren.

  Het derde verhaal stelde mij helaas teleur. Helemaal vergeleken bij de andere 2 was deze toch van mindere kwaliteit. De schrijfstijl vond ik niet echt prettig en het verhaal liep naar mijn idee niet helemaal prettig. Daarom geef ik dit verhaal 3 sterren.

  Kortom dit is een heerlijke bouquetreeks boekje om heerlijk bij weg te zwijmelen en krijgt van mijn 4 sterren.

  Jamie Lee Zonneveld - 30 oktober 2018

 • Een aanradeer voor wie van romantiek houdt

  Elke lezer houdt ervan om s' avonds op de bank in en goed boek te duiken!
  Wil je na een zware werkdag nog even lezen, en hou je van romantiek, dan is dit boekje zeker iets voor jou!

  Machtige verleider bevat 3 verhalen vol passie en verlangen.

  ++Nadat hij hongerig van haar volle, roze mond had geproefd, wierp hij haar een smachtende blik toe++

  Deze Bouquet van Harlequin bevat 3 heerlijke romans , om bij weg te dromen.

  Eerste verhaal => Machtig en ongenaakbaar - Lynne Graham
  Wegens een erfeniskwestie doet Zac, Freddie een voorstel. Inruil dat hij met haar trouwt en voor een erfgenaam zorgt, belooft hij ervoor te zorgen dat de kinderen die Freddie onder haar hoede heeft staan aan niets zullen ontbreken.

  ++ Zac fronste zijn wenkbrauwen, "ik hoef helemaal niet te touwen. Elke nazaat voldoet aan de voorwaarden van de Trust, jongen of meisje, wettig of anderszins". ++

  Tweede verhaal => Grieks en verleidelijk – Sharon Kendrick
  Xan en Tamsyn, ontmoeten mekaar voor de tweede keer op het huwelijk van de zus van Tamsyn die trouwt met de beste vriend van Xan. Alhoewel ze van mekaar geen hoge dunk hebben, wil Xan met Tamsyn trouwen omwille van een stuk landbouwgrond. In ruil daarvoor wil Xan de zus van Tamsyn uit de nood helpen.

  ++Hij had nooit moeite hoeven doen voor het gezelschap van een vrouw.++

  Derde verhaal => Sexy en arrogant – Miranda Lee.
  Kate en Blake ontmoeten elkaar voor het eerste op het huwelijk van Kate’s zus Maddie en Lachlan acteur die speelt in films van producent Blake. Kate loopt er nogal ongelukkig bij en trekt hierdoor onbedoeld de aandacht van Blake. Blake geeft Kate een rol in één van zijn films.

  In de eerste en het tweede verhaal, speelt een erfeniskwestie een rol. Hier draaien de beide verhalen rond een miljardair. Het derde en laatste verhaal heeft dan weer een totaal andere inhoud, waarin een rijke producent de hoofdrol speelt. “Machtig en ongenaakbaar en “Grieks en verleidelijk” zitten wat op dezelfde lijn. Beide miljardairs willen trouwen omwille van een erfeniskwestie. Beiden kiezen hiervoor een serveerster uit, waarbij ze hen een tegenvoorstel doen.

  ++ Je moet je niet door je verlangen laten leiden. Dit is een zakelijke deal, meer niet zei ze in zichzelf++

  Als Zac je wordt voorgesteld (in machtig en ongenaakbaar) als een Braziliaanse miljardair, zie je hem voor je in een strak pak. Maar niets is minder waar. Wat het leuke hieraan is, is dat Zac getatoeëerd is, diamanten knoopjes in zijn oren heeft en motorlaarzen draagt. In tegenstelling tot zijn 2 halfbroers zal je hem niet gauw in een strak pak zien.
  En dit is net het leuke aan het personage van Zac, hij wordt niet afgebeeld als een doorsnee miljardair. Hij is op dit vlak een buitenbeentje.

  Machtig en ongenaakbaar vond ik moeilijk in gang komen, dit door de vele verschillende personages die in het begin van het verhaal worden voorgesteld, maar later in het verhaal niet echt meer aanbod komen.

  In Sexy en arrogant, wordt het contact tussen Kate en blake meer opgebouwd en gaat alles bij hen stap voor stap. De eerste ontmoeting, Blake die Kate naar huis brengt, …kortom hun liefde voor mekaar groeit geleidelijk. Het tempo van de opbouw van dit liefdesverhaal vond ik perfect

  Het zijn 3 geweldige verhalen, waar je je telkens goed kan inleven in de personages. Heel ontspannend en luchtig geschreven. Je hoeft bij het lezen, niet nadenken, laat alles gerust op je afkomen. Geweldige verhalen om bij weg te dromen.

  Dit boek is een echte aanrader voor wie van romantiek houdt.

  Wendy Van de Cauter - 29 oktober 2018

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Machtige verleider (3-in-1)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value