Inside Out (luxe formaat)

|Snyder, Maria V.

Boek

€ 9,95

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Trella is een sloof. Een nobody. En net als de duizenden andere sloven die opeengepakt op de onderste niveaus van Binnen verblijven, doet ze het vuile werk voor de oppers, die boven in luxe leven. Maar Trella is ook de Koningin van de Buizen, die tijdens het schoonmaken van het ventilatiesysteem op plaatsen komt waar niemand anders ooit een voet zet.
Boek :
E-book :
Deeltitels Inside Out
ISBN 9789034755834
Dikte (in mm) 22,5
Aantal pagina's 352
Miniserie Inside ,
Auteur(s) Snyder, Maria V. ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 2
Publicatiedatum 4 sep. 2012
Deeltitels Inside Out
ISBN 9789461992512
Aantal pagina's 242
Miniserie Inside ,
Auteur(s) Snyder, Maria V. ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 4 sep. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Snyder, Maria V.

Maria V. Snyder wilde als kind meteoroloog worden omdat ze zichzelf al achter tornado's aan zag jagen en door het oog van orkanen zag vliegen, maar hoewel ze inderdaad metereoloog werd, is het daar nooit van gekomen.

Het bleef bij dagdromen, ook later, tot ze ze ten slotte ging opschrijven. Publicatie liet lang op zich wachten, maar na haar eerste boek ging het snel, dankzij het succes van...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.9

Gebaseerd op 13 recensies
 • Super spannend en origineel

  Als je een sloof bent, heb je geen gemakkelijk leven. Dag in dag uit heb je om de 10 uur dienst. In de keuken, schoonmaakdienst en nog veel meer slovenbaantjes.
  Je moet ook niet in opstand komen tegen de Opper Cops. Dus niet opvallen en gehoorzamen is een must! Als je hun tegen de haren instrijkt dan word je aan stukken gehakt in de gehaktmolen. Dat is de grootste angst van iedere sloof. Ze durven niet in opstand te komen, maar verraden elkaar in een ademhaling. Zeker als ze dan een betere positie kunnen krijgen!
  Trella is een sloof. Ze maakt de buizen schoon in Binnen. De mensen in Binnen vragen zich steeds meer af wat Buiten is. Niemand lijkt het te weten. Trella’s beste vriend stelt haar voor aan Gebroken man. Hij weet niets van Buiten af, maar weet wel dat er een Poort bestaat. Daarna gaat het verhaal echt in een snel tempo verder. Heel erg spannend. Tot het einde blijf je wachten, je wilt weten waar de Poort naartoe leidt! Trella belandt van het ene spannende moment in het andere! Ze is echt een hele sterke jonge meid. Het is het verhaal over mensen die een beter leven willen. Die eerlijk behandelt willen worden en gelijk aan elkaar willen zijn. Alle hoop is gevestigd op Trella. Kan zij dit waarmaken? Het is niet zomaar een beetje druk. Duizenden sloven vertrouwen op de Koningin van de buizen. Het plot is echt heel erg goed. Ik had dit niet verwacht. Dit boek was een echte verrassing en uniek in zijn soort! Ik kan het niet echt in een genre hokje plaatsen….Dus ik hou het op SuperSpannend! 5 sterren! *****

  natasja - 28 juli 2014

 • Wouw...

  In het begin snapte ik er echt niks van, maar hoe verder je leest hoe duidelijker. Echt een aanrader en heel meeslepend. Nu het volgende deel halen.

  Rieneke - 2 februari 2014

 • Inside Out

  Om te beginnen moet ik eerlijk toegeven dat ik toen dit boek net uitkwam eigenlijk niet gemotiveerd was om het te lezen. Niet eerlijk van me vermits ik me baseerde op de cover van het boek en zelfs de korte inhoud nog niet had gelezen. Maar in die periode las ik het ene YA Fantasy-boek na het andere én op dat ogenblik dacht ik even 'Mmm, dat zal waarschijnlijk wat teveel op de vorige boeken lijken'.
  De laatste tijd ben ik echter meer verschillende genres aan het afwisselen en dus kreeg ik plots wel veel zin om 'Inside Out' te lezen. Ik had immers nog geen enkel boek van Maria V.Snyder gelezen en ontdek wel graag nieuwe auteurs. Wat ik ervan vond? Wel … het feit dat ik met dit boek mijn leestempo-record verbroken heb beantwoord waarschijnlijk alvast die vraag. :)
  Ik ben sowieso een vrij snelle lezer, maar bij dit boek ging het plots nog wat sneller. Het verhaal leest dan ook ontzettend vlot. De auteur weet een heel geweldige wereld tot stand te brengen, één waar je als lezer al snel helemaal in wegduikt. Deze wereld zorgt er in combinatie met de leuke personages, Snyder's vlotte schrijfstijl én de vrij korte hoofdstukken voor dat je het boek in één ruk wil uitlezen. En dat laatste kan je dus echt wel letterlijk nemen.
  Trella leeft in een wereld waar alles heel gestructureerd is en iedereen erg gecontroleerd wordt. Binnen is een plek waar men op geen enkele manier weet wat er verder nog bestaat. Dankzij hydrocultuur worden zowel de sloven als oppers van voeding voorzien. Geen culinaire hoogstandjes vermits hun zelfvoorziening gebaseerd is op massaproductie én niet op diversiteit.
  In Trella's leefwereld is iedereen een kleine radar, wiens stipt uitgevoerde taken ervoor zorgen dat het grote geheel vlot verloopt. Regelmaat is erg belangrijk in Binnen en de Opper Cops zien er dan ook op toe dat iedereen zich houdt aan deze strikte én dankzij hun steeds herhalende terugkeer, erg saaie leefwijze. Wie zijn saaie én vooral onderdrukte leven dan toch eens beu wordt en van zich durft laten horen, wordt al snel gerecycled in de 'Hakmolen'. Binnen beschikt nu eenmaal niet over voldoende ruimte voor cellen, dus worden opstandelingen al snel opgeruimd.
  Niet enkel opstand wordt bestraft, ook nieuwsgierigheid is erg gevaarlijk voor wie hier leeft. En natuurlijk is dat net een karaktertrek die Trella niet kan onderdrukken. Daardoor komt ze geleidelijk aan tot de ontdekking dat niet alles wat hen van jongsaf is aangeleerd, de waarheid is. Zo klopt het beeld dat zij als sloof van de oppers heeft niet helemaal met de werkelijkheid. Bovendien is deze onwetendheid wederzijds. In dit verhaal blijkt dat Trella, als kleine relschopper hetzelfde effect tot stand brengt als een domino-blokje. Al snel krijgt de 'Koningin van de Buizen', die eerder gemeden werd doordat ze zo teruggehouden leeft, een hele hoop onverwachtse steun en lijkt ze een ketting-reactie van protest in gang te zetten. Een reactie die de lezer in sneltempo mee lijkt te sleuren naar de verrassende ontknoping toe.

  Zwartraafje - 29 november 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

You're reviewing: Inside Out (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value