Viva l'amore!: Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht (extra dik)

|Jansen, Marly, Munne, Merel, Scherstra, Martin, Bohemen, Marit van

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Voor de winnaars van de Bouquet Schrijfwedstrijd is de Italiaanse man duidelijk onweerstaanbaar - alle drie kozen ze hem als held. En ook MARIT VAN BOHEMEN, de allereerste Nederlandse Bouquet-auteur, viel voor deze latin lover!
E-book :
Deeltitels Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht
ISBN 9789402506051
Aantal pagina's 238
Auteur(s) Jansen, Marly , Munne, Merel , Scherstra, Martin ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Boeknummer 3570
Publicatiedatum 4 nov. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Jansen, Marly

Marly Jansen is vierentwintig jaar en woont, samen met haar ouders en jongere broer, in het Brabantse Asten. Na twee jaar bij Schoevers in Eindhoven te hebben gestudeerd, is ze voor Amaliazorg aan de slag gegaan, waar ze als facilitair medewerker werkt. Daarnaast is ze...

Meer over deze auteur

Munne, Merel

Al sinds haar tienerjaren is Merel Munne (1984) verslingerd aan Harlequin-romans. Op haar zolder staat een hele boekenkast vol met deze pockets, en al tijden riep haar man dat als er ooit een passende wedstrijd kwam, ze een Bouquet-roman moest schrijven. Merel schrijft al enkele jaren en heeft inmiddels enkele internetpublicaties op haar naam staan.

Meer over deze auteur

Scherstra, Martin

Martin Scherstra is tweeënvijftig jaar en naar eigen zeggen gehuwd met de liefste vrouw ter wereld. Bovendien is hij vader van twee geweldige jongens. Schrijven is zijn lust en zijn leven. Hij heeft dan ook al een aardige boekenkast vol met zelfgeschreven kinder- en jeugdboeken, vertalingen en romans voor volwassenen. Omdat het hem fantastisch lijkt om...

Meer over deze auteur

Bohemen, Marit van

Actrice en presentatrice Marit van Bohemen is geboren in Wormerveer, heeft gewoond in de kop van Noord-Holland en Utrecht, maar voelt zich inmiddels volkomen op haar plek in Amsterdam. Na de toneelschool - haar grote droom - te hebben voltooid speelde ze in diverse theater- en televisieproducties. Voor tv presenteerde ze...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

6.6

Gebaseerd op 7 recensies
 • Martin!

  Het verhaal van Martin Scherstra kwam echt binnen. De rest was ook leuk. Het boek was snel uit. Marit van Bohemen ken ik nog wel van Campinglife. Leuk dat ze ook kan schrijven.

  Tinie Schubbema-Veenrijk - 16 december 2016

 • geweldig

  Ik vond het een super boek. Ik heb hem in 2 dagen uit gelezen. Ik kon hem niet neerleggen.
  De verhalen waren zo verschillend geschreven je zit meteen vanaf de eerste zin vast in het verhaal.

  anke - 27 november 2014

 • Geweldig!

  Ik vond de verhalen geweldig om te lezen. Persoonlijk vind ik het verhaal van Martin het beste. De humor, het vlotte verhaal en de verrassende wendingen die erin zaten, maakte het verhaal plezier om te lezen. Ik zie echt uit naar een nieuw verhaal van hem en ga op zoek naar andere verhalen die hij heeft geschreven. De andere verhalen waren ook goed. Net als eerdere recenties vond ik het verhaal van Marit niet echt goed. In tegenwoordige tijd geschreven, waardoor ik steeds terug moest lezen om het verhaal goed op mijn netvlies te krijgen.
  Ik vind het zeker de moeite waard om meer Nederlandse schrijvers de kans te geven.

  Janine - 21 november 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Viva l'amore!: Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht (extra dik)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value