Viva l'amore!: Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht (extra dik)

|Jansen, Marly, Munne, Merel, Scherstra, Martin, Bohemen, Marit van

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Voor de winnaars van de Bouquet Schrijfwedstrijd is de Italiaanse man duidelijk onweerstaanbaar - alle drie kozen ze hem als held. En ook MARIT VAN BOHEMEN, de allereerste Nederlandse Bouquet-auteur, viel voor deze latin lover!
E-book :
Deeltitels Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht
ISBN 9789402506051
Aantal pagina's 238
Auteur(s) Jansen, Marly , Munne, Merel , Scherstra, Martin ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Boeknummer 3570
Publicatiedatum 4 nov. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Jansen, Marly

Marly Jansen is vierentwintig jaar en woont, samen met haar ouders en jongere broer, in het Brabantse Asten. Na twee jaar bij Schoevers in Eindhoven te hebben gestudeerd, is ze voor Amaliazorg aan de slag gegaan, waar ze als facilitair medewerker werkt. Daarnaast is ze...

Meer over deze auteur

Munne, Merel

Al sinds haar tienerjaren is Merel Munne (1984) verslingerd aan Harlequin-romans. Op haar zolder staat een hele boekenkast vol met deze pockets, en al tijden riep haar man dat als er ooit een passende wedstrijd kwam, ze een Bouquet-roman moest schrijven. Merel schrijft al enkele jaren en heeft inmiddels enkele internetpublicaties op haar naam staan.

Meer over deze auteur

Scherstra, Martin

Martin Scherstra is tweeënvijftig jaar en naar eigen zeggen gehuwd met de liefste vrouw ter wereld. Bovendien is hij vader van twee geweldige jongens. Schrijven is zijn lust en zijn leven. Hij heeft dan ook al een aardige boekenkast vol met zelfgeschreven kinder- en jeugdboeken, vertalingen en romans voor volwassenen. Omdat het hem fantastisch lijkt om...

Meer over deze auteur

Bohemen, Marit van

Actrice en presentatrice Marit van Bohemen is geboren in Wormerveer, heeft gewoond in de kop van Noord-Holland en Utrecht, maar voelt zich inmiddels volkomen op haar plek in Amsterdam. Na de toneelschool - haar grote droom - te hebben voltooid speelde ze in diverse theater- en televisieproducties. Voor tv presenteerde ze...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

6.6

Gebaseerd op 7 recensies
 • Zij hebben wel hun eigen boek

  Ik ben het met de andere lezers eens, de verhalen van de winnaars zijn beter dan het verhaal van Marit.
  Het verhaal van Marit is in de tegenwoordige tijd geschreven en dat vind ik echt niet prettig lezen. Ik denk dat als het verhaal in de verleden tijd zou zijn geschreven het beter tot zijn recht zou komen. Maar als de koffie wordt geserveerd en hij gaat verder met zijn gnocchi, terwijl hij even daarvoor zijn bestek had neergelegd en zijn mond had afgeveegd, dan zit zelfs de schrijfster niet helemaal in haar verhaal.
  De andere drie verhalen zijn wel in de verleden tijd geschreven en die lezen wel prettig.
  Het verhaal van Martin vond ik persoonlijk het leukst, al had het verhaal van Marly de beste bouquet elementen.
  Alle begin is moeilijk, zelf ben ik niet erg ver gekomen, dus was ik veel te laat om mijn verhaal in te kunnen leveren, maar misschien volgen er van deze winnaars meer verhalen en worden ze steeds beter.
  En wie weet lukt het mij ook nog eens een verhaal op papier te zetten.

  Carolien - 14 november 2014

 • kat in de zak

  Deze bouquet bestaat niet uit vier verhalen maar uit 4 halve boekjes. De eerste van de zogenaamde winnares is het slechtste, de andere twee matig en het vierde redelijk aardig. De tekst van Marit van Bohemen is slecht en het verhaal zeer ongeloofwaardig. Een jonge vrouw stap zo maar in de auto met een vreemde naar Italie. Daar is ze in 1 dag (onmogelijk) Meteen met de held in bed. Zeer slecht geschreven seks scene. Alleen het vierde halve boekje. van Marly Jansen is het waard om te lezen. Niet kopen! En graag geld terug.....

  B.Abas - 8 november 2014

 • Zonde van je geld.

  Toen ik las dat Marit van Bohemen een verhaal ging schrijven was ik er al bang voor, en het kwam nog uit ook. Het slaat echt nergens op en gaat nergens over. Her verhaal komt véél te traag op gang, waarna ineens alles in een sneltreinvaart gaat. Hij leert Nederlands voor haar, maar verder weten we niets over de 'held' , we weten meer over zijn broer dan over hem, maar toch ligt ze binnen héél korte tijd bij hem in bed (en meer.) Er zijn meer losse draadjes aan dit verhaal dan dingen die wel kloppen. Verder leest het niet prettig en is het totaal ongeloofwaardig. Zélfs voor een bouquetboekje.
  De andere drie verhalen ( Van de "amateurs" ) zijn stuk voor stuk beter dan die van Marit. (En dan krijgen zij nergens, in geen enkel programma of bericht waar het over dit boekje gaat, de erkenning die zij verdienen.)
  Bij deze dus: Chapeau voor jullie, de drie winnaars van de wedstrijd, en voor de lezer: worstel je zo gauw mogelijk door het gedrocht van Marit heen , dan heb je dat gehad en kun je aan de betere verhalen beginnen.

  Tamara - 7 november 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Viva l'amore!: Italiaanse liefde / Venetiaanse verrassing / Smaakvolle verleiding / Onophoudelijke hartstocht (extra dik)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value