Topcollectie Pakket 34: Wraak & Verlangen / Oosterse Passie

|Graham, Lynne, McMahon, Barbara, Milburne, Melanie, Walker, Kate

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Het is maar een kleine stap van hartstochtelijke woede naar hartstochtelijk verlangen…
Gemma is ontzet als blijkt dat haar vader bij testament heeft bepaald dat ze alleen van hem erft als ze vóór haar volgende verjaardag trouwt.
E-book :
Deeltitels Topcollectie Pakket 34: Wraak & Verlangen / Oosterse Passie
ISBN 9789402527308
Aantal pagina's 701
Auteur(s) Graham, Lynne , McMahon, Barbara , Milburne, Melanie , Walker, Kate ,
Reeks Topcollectie ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Boeknummer 70+71
Publicatiedatum 7 mrt. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

McMahon, Barbara

Barbara McMahon is een harde werker: ze combineert haar baan bij een computerbedrijf met het schrijven van romantische verhalen. Haar verhalen situeert ze vaak in exotische oorden, die ze vroeger - als stewardess bij een internationale luchtvaartmaatschappij - zelf veel heeft bezocht.

Meer over deze auteur

Milburne, Melanie

Melanie Milburne las haar eerste romantische verhaal toen ze zeventien was, en ze besloot meteen dat zij later ook wilde trouwen met een adembenemend knappe, donkerharige man. En dat is haar gelukt ook! Al op hun tweede afspraakje vroeg de charmante chirurg op wie ze smoorverliefd was haar ten huwelijk, en ze zei volmondig ja.

Toen haar twee zoons eenmaal op school zaten, zocht Melanie een nieuwe uitdaging. Dat werd het schrijven van een...

Meer over deze auteur

Walker, Kate

Kate Walker is als middelste van vijf kinderen opgegroeid in het Engelse West Yorkshire. Nog voor ze kon schrijven, verzon ze al verhalen, en haar eerste 'boek' schreef ze al op haar elfde. Maar omdat iedereen tegen haar zei dat je van schrijven alleen niet kunt leven, besloot ze zich op een andere manier met boeken te gaan bezighouden: ze ging...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Topcollectie Pakket 34: Wraak & Verlangen / Oosterse Passie

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value