Romantisch voorstel / Enkeltje liefde

|Goodnight, Linda, Mackenzie, Myrna

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Miljonair Parker zit beslist niet te wachten op de trouwkapel die hij heeft geërfd. Verkopen is de beste optie. Als hij er een kijkje gaat nemen, komt er een prachtige roodharige vrouw op hem af gestoven.
E-book :
Deeltitels Romantisch voorstel / Enkeltje liefde
ISBN 9789461999030
Aantal pagina's 242
Miniserie Miljonair en papa ,
Auteur(s) Goodnight, Linda , MacKenzie, Myrna ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 2 verhalen in 1 boek
Boeknummer 326
Publicatiedatum 10 dec. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Goodnight, Linda

Linda Goodnight groeide op in een klein plaatsje. Ze is haar wortels trouw gebleven en woont nu op het platteland in Oklahoma. Veel van haar boeken gaan over familie en kinderen, maar voor inspiratie hoeft ze niet ver te zoeken: samen met haar echtgenoot runt ze een samengesteld gezin met acht kinderen!

Meer over deze auteur

Mackenzie, Myrna

Myrna Mackenzie had geen flauw idee wat ze wilde worden, maar ze wist wel dat ze dol was op verhalen met een gelukkige afloop. Het was dus bijna onvermijdelijk dat ze schrijfster van romantische verhalen zou worden. Inmiddels heeft Myrna meer dan vijfendertig romans gepubliceerd.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Feelgood met humor

    Een verhaal waarbij je al lezend af en toe hardop zit te lachen. Zo'n verhaal is Romantisch voorstel van Myrna Mackenzie. De setting: een kitscherig trouwkapelletje in Las Vegas, compleet met Elvisimitator. Een geweldige achtergrond voor de ontmoeting tussen de spontane, warrige Daisy en de chagrijnige zakentycoon Parker, die het gebouw heeft geërfd en er nu mee in zijn maag zit. De eerste scène, waarin Daisy hem aanziet voor een bruiloftsgast en hem een potje bellenblaas in de hand drukt, is ronduit hilarisch. Dat er ooit iets moois zou kunnen opbloeien tussen deze totaal tegengestelde naturen lijkt volslagen onvoorstelbaar, maar auteur Myrna Mackenzie krijgt het toch voor elkaar. En ze weet het allemaal zo beeldend te beschrijven, dat je het gevoel krijgt naar een feelgoodfilm te zitten kijken. Voor een feelgoodgevoel - waarvoor je dus niet naar de bioscoop hoeft, maar lekker op de bank kunt blijven zitten - is dit boek een echte aanrader!

    Floortje Doornik, Harlequin - 12 december 2013

You're reviewing: Romantisch voorstel / Enkeltje liefde

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value