Een warm welkom: Plaats voor geluk / Diep water (luxe formaat)

|Roberts, Nora

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

B.J. is dol op het ouderwetse hotel in Vermont waar ze al vier jaar succesvol de scepter zwaait. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is.
E-book :
Deeltitels Plaats voor geluk / Diep water
ISBN 9789402753325
Aantal pagina's 241
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks Nora Roberts ,
Verhalen per boek 2 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 30 mei 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Roberts, Nora

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

8

Gebaseerd op 2 recensies
 • Twee verhalen in een boek! Romantisch en spannend.

  In dit boek twee verhalen over je ergens thuis kunnen voelen. Beide verhalen spelen zich af in een hotel.

  Plaats voor geluk
  B.J. is al vier jaar bedrijfsleidster van de Lakeside Inn in Vermont, een ouderwets hotel waar iedereen iedereen kent en waar de bediening weet wat de voorkeuren van hun gasten zijn. Ze zorgt ervoor dat de gasten zich thuis voelen. Ze is ver van overtuigd dat dit feit 'haar' hotel tot een succes heeft gemaakt. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt Taylor Reynolds, de nieuwe eigenaar, daar anders over te denken. Het lijkt erop dat hij het hotel wil laten verbouwen tot een resort. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar. Is het mogelijk om hem van haar gelijk te overtuigen? Taylor doet soms alsof ze een klein kind is, daar heeft B.J. een enorme hekel aan.
  Twee verschillende karakters, lijnrecht tegenover elkaar… dat moet elkaar aantrekken en dat doet het ook! Een voorspelbaar, romantisch verhaal dat soms niet snel genoeg gaat.

  Diep water
  Autumn wil Lucas vergeten. Na deze mislukte relatie heeft ze een vakantie verdiend in het hotel van haar tante. Helaas blijkt daar net een wat haar betreft onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die haar hart heeft gebroken!
  Het verhaal start als een voorspelbare roman, maar al snel loop de spanning op zoals we in een thriller van J.D. Robb kunnen verwachten. Er vindt een moord plaats en we kunnen meegenieten van het onderzoek naar de moordenaar. Een lekker spannende roman voor tussendoor.
  Het leest heerlijk; zonder moeilijke woorden en met korte zinnen voor iedereen toegankelijk.

  Beide verhalen spelen zich af in een heel andere tijd dan die wij nu kennen en de karakters gedragen zich dan ook overeenkomstig.
  Onder deze naam schrijft Nora Roberts onder andere de spannende serie met de New Yorkse inspecteur Eve Dallas in de hoofdrol.

  Mieke Schepens - 23 februari 2016

 • Leest lekker weg

  Plaats voor geluk: De vonken springen er af en dat is precies wat dit verhaal drijft. Twee koppige mensen, een lading hartstocht en dat tegen het decor van een wel heel aantrekkelijk beschreven landelijk hotel. B.J. is er bedrijfsleider en wil dat alles blijft zoals het is. Ze voelt zich bedreigd als de eigenaar (Taylor) arriveert. Daarna vertrouwt ze niemand meer, maar vecht als een bezetene. Leest lekker weg. Wel voorspellend.’Plaats voor geluk’ is ook verschenen onder de titel ‘Op het eerste gezicht’. ****

  Diep Water: Wat een verrassend boek! Nora Roberts is duidelijk geïnspireerd door Agatha Christie en heeft een echte detective neergezet, met als achtergrond een hotel in de bergen. De hoofdrolspelers zijn allemaal heel verschillend en het hotel is van de buitenwereld afgesloten als er een moord wordt gepleegd. Waarom? En nog belangrijker: door wie? Tussen dat alles loopt het verleden tussen Autumn en Lucas en al gauw blijkt dat het niet alleen een verleden is. Leest heel prettig weg. Wel iets gedateerd met filmrolletjes en een doka, maar dat doet niets af aan het verhaal. ‘Diep water’ is ook verschenen onder de titel ‘In een web van bedrog’. ****

  Marjon (Uitgelezen) - 12 januari 2016

You're reviewing: Een warm welkom: Plaats voor geluk / Diep water (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value