Hart van de zee (luxe formaat)

|Roberts, Nora

Boek

€ 12,95

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Darcy wil een rijke man om ooit ver weg van Ardmore een luxeleven te leiden. Met de komst van Trevor Magee, die tijdelijk in het dorp is om een theater te bouwen, lijkt niets haar droom nog in de weg te staan.

Deel 3 van de trilogie De Gallaghers van Ardmore

Boek :
E-book :
Deeltitels Hart van de zee
ISBN 9789034754066
Dikte (in mm) 0
Aantal pagina's 320
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks Nora Roberts ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 5 dec. 2013
Deeltitels Hart van de zee
ISBN 9789402756036
Aantal pagina's 264
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 3
Publicatiedatum 5 jun. 2018

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Roberts, Nora

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

8

Base on 1 review
 • Hart van de zee

  Darcy weet wat ze wil en ze is daar, dat kunnen de klanten van Gallagher's pub zeker bevestigen, altijd heel eerlijk in geweest. Net als haar broer Aidan voelt ze steeds meer de drang om te reizen. Geen trektocht met een zwaar beladen rugzak zoals haar oudere broer, wel een luxeleven op verplaatsing. Ze wil steden zien, winkelketens ontdekken, ontwerperskleding dragen, … Een man die haar kan helpen om dit te verwezenlijken én er ook nog eens knap uitziet, heeft zeker een voetje voor.
  Wanneer Trevor Magee naar Ardmore komt om de bouw van zijn theater op te volgen, lijkt deze prins op het witte paard (of eerder die met de chique limousines en zelfs een eigen vliegtuig) haar op een gouden schotel te worden aangeboden.
  Ze heeft in gedachten al helemaal uitgewerkt hoe ze via hem haar grootse dromen kan verwezenlijken. Maar de uitwerking van die plannen verloopt niet zoals zij het had verwacht, er is immers een 'klein' aspect dat ze over het hoofd had gezien waardoor haar goed overdachte tactiek helemaal de mist lijkt in te gaan.

  Ik zou het heel moeilijk vinden om een favoriet boek te kiezen uit deze 'De Gallagher's van Ardmore'-reeks. De boeken zijn stuk voor stuk erg ontspannend leesvoer en ik werd dan ook al bij het eerste boek fan van deze trilogie die tevens ook mijn eerste ontmoeting met Nora Roberts schrijfstijl was. Dankzij de Gallagher's ben ik heel nieuwsgierig geworden naar haar andere boeken.

  Zwartraafje - 18 januari 2014

You're reviewing: Hart van de zee (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value