Schittering van de zon (luxe formaat)

|Roberts, Nora

Boek

€ 12,95

E-book

Normale prijs: € 7,99

Special Price € 1,99

Beschikbaarheid: Direct leverbaar


Wanneer de Amerikaanse Jude Frances haar intrek neemt in een huisje net buiten het dorp, kan het dan ook niet anders of ze komt vroeg of laat bij de Gallaghers terecht...

deel 1 van de trilogie De Gallaghers van Ardmore

Boek :
E-book :
Deeltitels Schittering van de zon
ISBN 9789034754042
Dikte (in mm) 13,5
Aantal pagina's 320
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks Nora Roberts ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 8 aug. 2013
Deeltitels Schittering van de zon
ISBN 9789402756012
Aantal pagina's 267
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 1
Publicatiedatum 5 jun. 2018

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Roberts, Nora

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.7

Gebaseerd op 7 recensies
 • Schittering van de zon

  Ik besef dat het lichtjes schandalig is, maar toch geef ik het maar eerlijk toe. Tot voor dit boek had ik nog geen enkel van Nora Robers verhalen gelezen. Om de één of andere is het er nog nooit van gekomen. Dit boek was echter een geweldige eerste kennismaking. Jullie weten al dat ik een grote fan ben van Maeve Binchy en misschien heb ik in Nora Roberts een opvolger van haar ontdekt.
  Natuurlijk heeft het feit dat dit verhaal zich afspeelt in Ierland daar iets mee te maken, maar Nora Roberts slaagt er ook net als één van mijn favoriete auteurs in om al schrijvend karakters tot leven te laten komen. En dat niet alleen, vanaf de eerste pagina beleef je het verhaal samen met hen mee. Zelfs op zo'n manier dat het aanvoelt alsof je tijdens het lezen even mee naar het uiterst bevallige Ardmore verhuist.
  Een dorp omgeven door zo'n mooi landschap dat het lijkt alsof je een schilderij bent ingeglipt. Maar dan wel één waar je er meteen ook de geur van versgebakken brood, de beweging van de altijd aanwezige frisse zeelucht en het geluid van zingende vogels (of blaffende honden) bij krijgt.
  Ardmore is een plek waar niemand het ooit te druk heeft voor een praatje. Helemaal anders dus dan het drukke Chicago waar Jude vandaan komt. En het kleine huisje, dat knus én gezellig is, is ook een veel gezelligere plek om te wonen dan het appartement dat ze heeft achtergelaten in Amerika.
  Een gemoedelijke plek waar iedereen elkaar kent én helpt, waar muziek alom tegenwoordig is en familiebanden erg hecht zijn. De plaats waar Jude tot rust kan komen, waar ze voor het eerst in haar leven echte vriendinnen ontdekt én een heuse kater meemaakt. Maar bovenal de plek waar de stijf geklede Jude, die steeds twijfelt over haar eigen kunnen, leert om te stoppen met piekeren en de toekomst gewoon op zich af laat komen. In Ardmore en in het gezelschap van de zelfzekere Aidan leert ze dat haar continue twijfels onnodig zijn en vindt ze de moed om eindelijk te worden wie ze wil zijn.
  Nora Roberts' charmante personages en ontspannende manier van schrijven zorgen voor een betoverend boek waarin het van de eerste tot de laatste pagina aangenaam vertoeven is. Ik kijk nu al uit naar het tweede deel van deze reeks.

  Zwartraafje - 29 november 2013

 • Prachtig

  Hele mooie boek is dit, maar goed al haar boeken zijn heerlijk. Ik heb bijna al haar boeken in mijn bezit en heb er nooit spijt van, ik lees ze vaak nog een keer en nog een keer.

  Louiza - 24 september 2013

 • sprookje

  Hoewel ze in veel verhalen altijd heerlijk de sfeer van het zuiden van de VS weet te treffen, is dit ook weer een geweldige serie. Ierland komt inderdaad geweldig mooi dicht bij. De sprookjes sfeer is heerlijk, doet me vaag aan de heerlijke serie van de Donovans denken.

  Clien - 17 september 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Schittering van de zon (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value