Wraak en begeerte / De teugels los

|DeNosky, Kathie, Gates, Olivia

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Zakenman Richard Graves is gehard door de gebeurtenissen uit zijn verleden. Het is ooit maar één vrouw gelukt tot zijn hart door te dringen. Jaren geleden verleidde hij Isabella Sandoval om wraak te nemen op de man die zijn familie te gronde richtte, en haar verlaten was het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan.
E-book :
Deeltitels Wraak en begeerte / De teugels los
ISBN 9789402520873
Aantal pagina's 229
Miniserie De miljonairs van Black Castle ,
Auteur(s) DeNosky, Kathie , Gates, Olivia ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 2 verhalen in 1 boek
Boeknummer 2232
Publicatiedatum 20 sep. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

DeNosky, Kathie

Kathie DeNosky gaf vroeger les in naïeve schilderkunst; nu vindt ze het heerlijk om beelden te schilderen met woorden. Kathie heeft een man, Charlie, en drie kinderen. Toen haar jongste kind naar school ging, begon ze echt serieus met schrijven en werd algauw haar eerste verhaal gepubliceerd.

Meer over deze auteur

Gates, Olivia

Olivia Gates is zangeres geweest, kunstschilder, designer, moeder én dokter. Schrijven heeft ze ook altijd al gedaan, maar het kwam nooit bij haar op daar haar beroep van te maken.

Tot ze in 2001 haar eerste computer kreeg (ja, inderdaad een beetje laat), ze tijdens het surfen op internet de Harlequin-site ontdekte en las dat ook nieuw talent daar een kans kreeg. Twee jaar en een paar mislukte probeersels later werd eindelijk haar eerste boek gepubliceerd, en...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Wraak en begeerte / De teugels los

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value