E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Iedereen denkt dat Alana er vijftien jaar geleden vandoor is gegaan met een minnaar, maar Claire kan niet geloven dat haar moeder haar zomaar in de steek zou laten. Dus gaat ze alsnog op zoek naar antwoorden. De inwoners van het plaatsje Pineview zijn niet blij met haar gewroet in het verleden, en ook haar familie wil liever dat ze de zaak laat rusten.
E-book :
Deeltitels Opgegeven
ISBN 9789461992123
Miniserie Vogelvrij-trilogie ,
Auteur(s) Novak, Brenda ,
Reeks IBS Thriller ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 21 aug. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Novak, Brenda

Terwijl de meeste schrijvers beweren dat ze al van jongs af aan met verhalen in hun hoofd rondlopen, geldt dat zeker niet voor Brenda Novak, opgegroeid als ze is met het idee dat ze geen greintje creativiteit in zich heeft. Pas toen ze al getrouwd was en drie kinderen had, ontdekte ze het schrijven. Uit pure noodzaak. Doordat ze wegens een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Steengoed !

    Na het 1e en 2e deel van deze trilogie, kan het vrijwel niet anders dan dat je gewoon dit 3e deel moet lezen. Net als zijn voorgangers is het echt een boek om in één ruk uit te lezen. Veel spanning en verrassende momenten. Sinds ik deze trilogie gelezen heb, behoort Brenda Novak tot één van mijn favorieten en ben ik zeer benieuwd geworden naar haar andere boeken.

    Miranda Heijne-Bakkum - 11 juni 2013

You're reviewing: Opgegeven

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value