E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een brute moord op een makelaar, Pat Stueben, doet het plaatsje Pineview schudden op zijn grondvesten. Sheriff Myles King is belast met het onderzoek naar de moord. Wie zou een vriendelijke man als Pat op een dergelijke wijze willen afslachten?
E-book :
Deeltitels Opgejaagd
ISBN 9789461991539
Miniserie Vogelvrij-trilogie ,
Auteur(s) Novak, Brenda ,
Reeks IBS Thriller ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 54

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Novak, Brenda

Terwijl de meeste schrijvers beweren dat ze al van jongs af aan met verhalen in hun hoofd rondlopen, geldt dat zeker niet voor Brenda Novak, opgegroeid als ze is met het idee dat ze geen greintje creativiteit in zich heeft. Pas toen ze al getrouwd was en drie kinderen had, ontdekte ze het schrijven. Uit pure noodzaak. Doordat ze wegens een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 2 recensies
  • Verrassend !

    Als je deel 1 van deze trilogie hebt gelezen, dan begint deze heel anders dan veel lezers gewend zullen zijn voor een 2e deel. Weer een boek wat je vrijwel niet weg kunt leggen voordat je het uit hebt en daarna verlangend uit te kijken naar het 3e deel. Veel spanning en onverwachte ontwikkelingen. Gewoonweg een genot om te lezen.

    Miranda Heijne-Bakkum - 11 juni 2013

  • heerlijk boek!

    Wat een genot en spanning om dit te lezen.. deel 1 heb ik echter gemist maar alsnog besteld en kijk met vreugde uit naar het laatste deel dat volgende week moet verschijnen. Ook dit boek is er weer 1 waarin je blijft lezen en het lastig dicht kunt klappen om weg te leggen!!!!

    Cindy - 12 augustus 2012

You're reviewing: Opgejaagd

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value