Godin bij vergissing (luxe formaat)

|Cast, P.C.

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokken door een Keltische pot, dan met haar auto in een heftige storm verzeild te raken en door haar spiegelbeeld een vuurbal in gelokt te worden, om uiteindelijk geradbraakt wakker te worden in een andere wereld

Klik hier voor een voorproefje van Godin bij vergissing

Boek :
E-book :
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789034711489
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 608
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789461993878
Aantal pagina's 469
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cast, P.C.

Bestsellerauteur P.C. Cast werd geboren in het Midwesten van Amerika, maar groeide op in Illinois en Oklahoma, waar haar liefde voor paarden en mythologie ontstond. Voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte, gaf ze vijftien jaar les op een middelbare school.

Samen met haar dochter, Kristin Cast, heeft ze de succesvolle serie Het Huis van de Nacht geschreven, waarvan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.6

Gebaseerd op 22 recensies
 • Stel je eens voor dat je van wereld kunt ruilen?

  Stel je eens voor, dat je van de het ene moment naar het andere ineens van wereld kunt ruilen.
  Dit overkomt de zeer humorvolle lerares engels Shannon Parker. Ze komt op een veiling een vaas tegen die haar niet zomaar aantrekt. Als ze besluit de vaas te kopen, begint haar nieuwe leven.
  Van Oklahoma naar Partholon is echt een grote verandering. Ze komt in een wereld terecht waar centauren de normaalste zaak van de wereld zijn. Oh, ja en zij zelf word aangezien voor een Godin. De geliefde van Epona. Ze wordt wakker en bevindt zich meteen in een vreemde situatie. Haar toekomstig echtgenoot blijkt namelijk half paard, half mens te zijn. Wat moet ze daar nu in vredesnaam mee? Voor ze het weet moet ze ten strijde trekken tegen Fomorianen. Dat zijn vampierachtige wezens die bijna niet te verslaan zijn. Ze moet ze wel verslaan, anders is er geen leven meer voor haar en alle andere vrouwen in deze prachtige wereld. Er zijn geen auto’s, geen computers en geen lastige leerlingen. Wel mist ze bepaalde dingen als haar auto, maar dat is snel over als ze haar mooie merrie Epi leert kennen. Ze moppert wat af, maar dat is echt geweldige humor. Veel zelfspot en grappen die hier op aarde inslaan als een bom, maar die ze in Partholon niet echt begrijpen. Ik heb echt een heleboel keer de tranen uit mijn ogen moeten vegen om de humor in dit boek. Ook zit er toch wel een aardig groot stuk romantiek in. Veel spanning en humor ten volle!
  Een dikke aanrader, ik ben blij dat de andere 2 delen al klaar liggen. Die zal ik niet lang kunnen weerstaan. Heerlijk boek, leest gewoon snel, ookal is het ruim 600 blz dik. Leest als een speer op volle snelheid! Verdiende 5 sterren***** omdat ik het niet weg kon leggen en het gewoon spannend was van begin tot het einde!

  natasja - 25 december 2014

 • Godin bij vergissing.

  ikke vind mooi boek

  safia - 14 november 2013

 • Godin bij vergissing

  Lekker weglezend boek, het idee van een paralelle wereld en de daarbij verwisseling van twee personen is niet echt nieuw, maar met de humor waarmee het geschreven is wordt dat teniet gedaan.
  Heb deel twee ook maar meteen besteld, want nu ben ik toch wel nieuwsgierig hoe de romance én het verhaal zich verder ontwikkeld!

  Simone Konings - 10 september 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

You're reviewing: Godin bij vergissing (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value