Godin bij vergissing (luxe formaat)

|Cast, P.C.

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokken door een Keltische pot, dan met haar auto in een heftige storm verzeild te raken en door haar spiegelbeeld een vuurbal in gelokt te worden, om uiteindelijk geradbraakt wakker te worden in een andere wereld

Klik hier voor een voorproefje van Godin bij vergissing

Boek :
E-book :
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789034711489
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 608
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789461993878
Aantal pagina's 469
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cast, P.C.

Bestsellerauteur P.C. Cast werd geboren in het Midwesten van Amerika, maar groeide op in Illinois en Oklahoma, waar haar liefde voor paarden en mythologie ontstond. Voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte, gaf ze vijftien jaar les op een middelbare school.

Samen met haar dochter, Kristin Cast, heeft ze de succesvolle serie Het Huis van de Nacht geschreven, waarvan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.6

Gebaseerd op 22 recensies
 • Godin bij vergissing

  Ik heb een heel deel van de 'House of Night'-boeken gelezen die deze schrijfster samen met haar dochter 'Kristin Cast' schreef en ook al waren die erg ontspannend om te lezen, dit boek ligt me veel meer. Het hoofdpersonage in dit boek is Shannon, een 35-jarige leerkracht. Ik snap dus niet zo goed waarom dit boek wordt ondergedeeld bij de Young Adult-boeken. Maar dat is dan ook de enige bedenking die ik tijdens het lezen van dit boek had.
  Wat mij persoonlijk erg aansprak in dit boek was het personage van Shannon. Ze is niet op haar mond gevallen, maar vooral haar talent in het hanteren van sarcasme deed me vaak glimlachen. Vaak zijn ook de verklaringen die ze geeft voor moderne termen als 'het avondnieuws en telefoons' die in deze wereld niet bestaan, erg grappig. Zo omschreef ze deze twee bijvoorbeeld als 'heel effectieve demonische krachten'. Maar ook de beschrijving van haar dromen, haar verwijzingen naar Star Trek, … zorgden er voor dat dit boek een erg ontspannend EN grappig fantasy-verhaal werd. Ik heb de 'House of Night'-boeken met veel plezier gelezen, maar vond dit boek een pak leuker. Het spreekt dan ook voor zich dat ik benieuwd ben naar 'Godin uit vrije wil', het vervolg op dit boek, dat ondertussen al in de winkelrekken ligt.

  Zwartraafje - 3 september 2013

 • Geweldig boek

  Ik heb nog nooit zoveel gelachen bij een boek , het was totaal niet wat ik verwachte en ik werd zeker aangenaam verrast door het resultaat. Ik heb het boek ook belachelijk snel uitgelezen dus gelijk door met deel 2 !

  jasmijn - 3 september 2013

 • Mooi boek

  Dit boek lag al even op mijn te lezen stapel. Ik moet zeggen dat het erg lekker weg las. Een beetje vreemde omgeving, vreemde personen maar als je van fantasy houdt maakt dat het verhaal alleen maar leuker. De humor van de hoofdpersoon is goed en haar omgang met de situatie interessant. Ik ben zeer benieuwd naar het volgende deel.

  Angelique - 22 augustus 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

You're reviewing: Godin bij vergissing (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value