Godin bij vergissing (luxe formaat)

|Cast, P.C.

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokken door een Keltische pot, dan met haar auto in een heftige storm verzeild te raken en door haar spiegelbeeld een vuurbal in gelokt te worden, om uiteindelijk geradbraakt wakker te worden in een andere wereld

Klik hier voor een voorproefje van Godin bij vergissing

Boek :
E-book :
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789034711489
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 608
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013
Deeltitels Godin bij vergissing
ISBN 9789461993878
Aantal pagina's 469
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 22 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cast, P.C.

Bestsellerauteur P.C. Cast werd geboren in het Midwesten van Amerika, maar groeide op in Illinois en Oklahoma, waar haar liefde voor paarden en mythologie ontstond. Voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte, gaf ze vijftien jaar les op een middelbare school.

Samen met haar dochter, Kristin Cast, heeft ze de succesvolle serie Het Huis van de Nacht geschreven, waarvan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.6

Gebaseerd op 22 recensies
 • Sex & the City meets Anne McCaffrey

  Wie naar de uitgever van dit boek kijkt, Harlequin, zou op het verkeerde been gezet worden. 'Godin bij vergissing' is allesbehalve een zoet damesromannetje. Het is een geestige combinatie van fantasy en een brutale vrouwenroman. Sex & the City meets Anne McCaffrey. De plot: lerares Shannon Parker komt door een wisseltruc terecht in een parallelle wereld, waar zij de Godin van Epona blijkt te zijn, en verloofd met een centaur. Naast de nodige hilarische verwikkelingen kent het boek ook een serieuze toon: Shannon krijgt te maken met een akelige vijand die mannen uitmoordt en vrouwen gebruikt als fokvee. De hoofdpersoon is zeer sympathiek neergezet. Knap hoe de schrijfster de typisch Amerikaanse gedachtegang van de hoofdpersoon weet te combineren met de magie en verwondering van haar alternatieve wereld.

  Marieke van Middelkoop, NBD Biblion - 22 juni 2013

 • Wat een boek!

  Godin bij vergissing. Wat een geweldig boek. Het is een boek vol fantasie en droge nuchterheid waardoor het ook humor heeft. Zodra je aan dit boek begint wil je het uitlezen. Ik kan niet wachten op het volgende deel. Ik ga niet het hele verhaal opschrijven, ik zou zeggen, ga het lezen en oordeel zelf.

  adiste - 11 juni 2013

 • Godin bij vergissing.

  Wat een geweldig boek. Door de humor en de spannende ontwikkelingen, wordt je vanaf de eerste pagina zo meegesleept door het verhaal dat je met een beetje fantasie het gevoel krijgt zelf in de ontwikkelingen te staan.
  Ik heb ook vaak moeten lachen om alle grappige gedachten van Shannon die door het hele verhaal heen een heerlijk nuchtere kijk op de gebeurtenissen geven.
  Ik kijk uit naar deel twee.  Marjo Suselbeek - 25 mei 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 8

You're reviewing: Godin bij vergissing (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value