Godin uit vrije wil (luxe formaat)

|Cast, P.C.

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk!
Boek :
E-book :
Deeltitels Godin uit vrije wil
ISBN 9789034711502
Dikte (in mm) 26,5
Aantal pagina's 416
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 6
Publicatiedatum 6 aug. 2013
Deeltitels Godin uit vrije wil
ISBN 9789461997319
Aantal pagina's 302
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 6
Publicatiedatum 6 aug. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cast, P.C.

Bestsellerauteur P.C. Cast werd geboren in het Midwesten van Amerika, maar groeide op in Illinois en Oklahoma, waar haar liefde voor paarden en mythologie ontstond. Voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte, gaf ze vijftien jaar les op een middelbare school.

Samen met haar dochter, Kristin Cast, heeft ze de succesvolle serie Het Huis van de Nacht geschreven, waarvan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.1

Gebaseerd op 7 recensies
 • Voor welke wereld zou jij kiezen?

  Shannon geniet van haar leven in Partholon. Ze is gelukkig met haar nieuwe vrienden, status en haar zeer knappe echtgenoot ClanFintan. Totdat ze zich ziek gaat voelen. Ze geniet niet meer van haar wijn of van haar drinken? Wat is er toch aan de hand met haar? Ze komt er snel genoeg achter wat de oorzaak is. Net als ze daar aan gewend kan raken……Wordt ze teruggebracht naar de gewone wereld. Ze komt in de armen terecht van Clint, het evenbeeld van ClanFintan. Ze weet niet hoe ze naar hem moet kijken en of ze überhaupt wel naar hem kan kijken. Ze wil terug naar Partholon, haar volk heeft haar als de uitverkorene van Epona nodig. Maar eerst moet ze Nauda verslaan. Het kwaadaardige wezen is weer terug! Rhiannon heeft er een handje in gehad om hem terug te brengen. Zij is ook in de gewone wereld, maar is Shannon’s kwade evenbeeld.
  Shannon kan pas terug als het kwaad de wereld uit is. Samen met Clint gaat ze de strijd aan. Ze ondekt haar krachten steeds meer en voelt hoe bijzonder het is om de uitverkorene te zijn van een Godin als Epona. Nauda gaat achter de mensen aan die zij liefheeft. Ze kan dat niet toestaan!
  De strijd tussen goed en kwaad gaat door! Maar kan het goede dit wel overwinnen? En wat is nou eigenlijk het goede? Niemand kan ooit helemaal goed of helemaal kwaadaardig zijn, toch?!
  Het is spannend en er zit wederom leuke krachtige humor in. Maar ook veer verdriet en pijn.
  Hoe en of ze zich er doorheen slaat moet je echt zelf gaan beleven. Echt weer een heerlijk verhaal om in weg te dromen. Goed geschreven en vooral korte hoofdstukken. Een aantal hoofdstukken zijn erg lang. Leest zo snel als een hogesnelheidstrein. Voor je het weet ben je bij de laatste bladzijde. PC Cast doet het toch gewoon maar weer! 4 sterren****

  natasja - 22 januari 2015

 • Spannend verhaal vol magie

  Vlot geschreven, spannend verhaal vol magie

  Drs. M.F. van Klinken, NBD Biblion - 18 september 2013

 • Godin uit vrije wil

  Wie net als ik 'Godin bij vergissing' heeft gelezen, begrijpt me waarschijnlijk volledig wanneer ik zeg dat ik na het lezen van dat boek, het hoofdpersonage Shannon/Rhea zonder twijfel toevoegde aan mijn 'fictieve' vriendinnengroep. :) Ik was dan ook erg benieuwd naar het tweede boek en keek er naar uit om te lezen welke avonturen haar nog te wachten stonden. Toen ik dit recensie-exemplaar per post kreeg thuisbezorgd was ik dan ook heel blij. Wanneer je onverwachts zo'n leuk boek ontdekt als het eerste deel in deze Partholon-reeks is het altijd spannend afwachten of het vervolg een waardige opvolger zal zijn én dat was hier wel degelijk het geval.
  Meteen weet P.C.Cast je als lezer terug mee te nemen naar Parholon, de door haar tot stand gebrachte fantasiewereld, die het best omschreven kan worden als de perfecte mix van zowel het Middeleeuwse Schotland als het mythische Griekenland. Ook in dit boek tuimelt Shannon over de ene hindernis na de andere. Echter in 'Godin uit vrije wil' is zij niet de enige die moeilijke beslissingen moet nemen.
  Het enige jammere aan dit boek is dat het verhaal zich grotendeels in Oklahoma afspeelt en we hierdoor zowel Partholon als ClanFintan moeten missen. Al deed Clint een (w)aardige poging om diens afwezigheid op te vullen. En ik bedoel echt wel het énige nadeel, want het tweede deel in deze reeks is minstens even vlot (ik las er in snelvaart doorheen) EN goed als zijn voorganger 'Godin bij Vergissing'. Bovendien is het hoofdpersonage nog steeds even mondig en worden haar avonturen vergezeld door Star Trek-verwijzingen en dromen in het gezelschap van Sean Connery, Jamie Fraser en zelfs Hugh Jackman … niets zo handig als de klauwen van Wolverine om die ontembare bos krullen van haar te temmen. ;) )

  Zwartraafje - 15 september 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Godin uit vrije wil (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value