Godin van nature (luxe formaat)

|Cast, P.C.

Boek

€ 9,95

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Zij, de incarnatie van een godin? No way! Morrigan mag dan altijd hebben geweten dat ze anders was dan haar oppervlakkige vriendinnen, maar zoiets bizars heeft ze nog nooit gehoord.
Boek :
E-book :
Deeltitels Godin van nature
ISBN 9789034797261
Dikte (in mm) 26,5
Aantal pagina's 416
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 10
Publicatiedatum 21 jan. 2014
Deeltitels Godin van nature
ISBN 9789461998859
Aantal pagina's 337
Miniserie Partholon ,
Auteur(s) Cast, P.C. ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 10
Publicatiedatum 21 jan. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cast, P.C.

Bestsellerauteur P.C. Cast werd geboren in het Midwesten van Amerika, maar groeide op in Illinois en Oklahoma, waar haar liefde voor paarden en mythologie ontstond. Voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte, gaf ze vijftien jaar les op een middelbare school.

Samen met haar dochter, Kristin Cast, heeft ze de succesvolle serie Het Huis van de Nacht geschreven, waarvan...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.5

Gebaseerd op 4 recensies
 • Prachtig laatste deel van deze mooie trilogie!

  Dit boek begint met de echte Rhiannon. Ze zit gevangen, ze krijgt geen adem, wat gebeurt er met haar??!!! Ze probeert echt om te overleven. Maar er aast iets op haar…….De duisternis, Pryderi wil haar als haar priesteres. Het klinkt heel aanlokkelijk, totdat Rhiannon erachter komt dat ze op het punt staat om te bevallen. Als ze eenmaal haar dochter in haar handen heeft, bestaat er nog maar een ding voor haar. Maar keert ze het kwaad echt de rug toe? En wat komt er terecht van haar dochter ? Ze noemt haar dochter Morrigan.
  Morrigan groeit op in Oklahoma bij opa en oma Parker. Ze voelt zich daar niet thuis. Ze hoort nergens bij, todat ze op een dag met haar vriendinnen een grottenstelsel bezoekt. Ze voelt zich aangetrokken tot de gids van de grotten…..Maar dan gaan de kristallen tegen haar praten, ze weet dat ze daar thuishoort. Ze hoort haar hele leven lang al stemmen. Dan vertellen haar grootouders wie haar echte moeder is. Ze heeft altijd gedacht dat haar moeder Shannon Parker was. Maar niets is minder waar. Ze hoort meer van de wereld waar haar echte moeder vandaan kwam en waar Shannon zich nu voordoet als Rhiannon.
  Ze besluit weg te lopen naar en belandt bij de grotten. Daar stort de boel in en ze komt in Partholon terecht. Waar ze Lichtbrenger wordt genoemd. Ze voelt zich daar thuis en geniet van leven onder de grond. Maar de Duisternis zit ook achter haar aan. Ze weet niet meer welke stemmen goed zijn en welke niet. Kan zij het kwaad overwinnen? Of wint het kwaad haar?
  Ze komt in een wereld terecht die zij nooit had kunnen dromen. Centauren zijn ook nieuw en sexy!
  Kan Morrigan het kwaad weerstaan? Of valt ze er als een blok voor, net als haar moeder ooit deed?
  Shannon komt er ook nog regelmatig in voor. Shannon leeft immers in dezelfde wereld met haar dochter Myrna. Haar rol is niet meer zo heel erg groot. Maar kan Shannon zich over de haat tegen Rhiannon heenzetten en Morrigan zien als een deel van zichzelf?
  Er zitten veel emoties in dit verhaal. Soms gebeuren er hartverscheurende dingen. Het is best heftig, dus je moet wel een paar keer slikken. Het speelt goed in op je gevoel.
  Ik vond dit verhaal verfrissend, omdat het over de volgende generatie ging. Maar ook gewoon spannend en heerlijk vlot geschreven! Het boek krijgt van mij 4 sterren****
  Een mooi en spannend plot met een einde waar je tevreden mee kunt zijn. Een perfect einde van deze mooie trilogie….Ik had het niet beter kunnen bedenken.. duim omhoog!

  natasja - 7 februari 2015

 • Spannend verhaal met veel magie en zeer onverwachte wendingen

  Spannend verhaal met veel magie en zeer onverwachte wendingen.

  Drs. M.F. van Klinken, NBD Biblion - 19 maart 2014

 • Godin van Nature

  Na het einde van 'Godin uit vrije wel', dacht ik dat deze opvolger vooral zou gaan over het opvoeden van kinderen met een iets uitzonderlijkere gave dan het in enkele seconden omtoveren van orde in chaos. Dit bleek echter niet het geval te zijn. De samenvatting op de achterflap van dit boek is vrij omvangrijk, dus ik kan niet veel meer vertellen zonder iets te verklappen. Wat ik jullie al wel kan laten weten is dat 'Godin van Nature meteen op gang kwam. Geen rustige of trage start, je bevindt je meteen terug tussen de personages waar je al mee vertrouwt bent door de vorige twee boeken uit de Partholon-reeks. Al snel komen er echter ook enkele nieuwe karakters tevoorschijn.
  Ik moet eerlijk toegeven dat ik blij ben dat Shannon nog steeds aan bod kwam. Vanaf het eerste fragment waar ze in voorkwam was ik al terug aan het glimlachen. Ik hou dan ook enorm van haar humor, haar continue verwijzingen naar zowel Star Wars en Buffy als Lord of the Rings, haar fantasierijke dromen waarin vaak een belangrijke rol voor Hugh Jackman is weggelegd (Goh, zelf je dromen kunnen dirigeren lijkt me echt wel handiger als de gekke dingen die ik soms droom :) )
  Gelukkig is Morrigan die we in 'Godin van Nature' leren kennen net als haar voorgangster een heel leuk personage. Eentje die net als Shannon heel openhartig is en zich niet genoodzaakt voelt om haar mening te verbloemen … Wat natuurlijk weer voor enkele grappige situaties en gesprekken zorgt wanneer ze plotseling terecht komt in de mythische wereld die ze enkel kent uit haar grootouders' verhalen.
  De vlotte schrijfstijl van PC Cast is gelukkig ook terug van de partij en zorgt er voor dat je al snel helemaal in haar verhaal kan opgaan. Verdriet, verwondering, bewondering, onwetendheid en de angst om fouten uit het verleden te herhalen zorgen er samen met een gezonde dosis spanning én humor voor dat de auteur ook dit keer een super ontspannend boek weet af te leveren.

  Zwartraafje - 24 februari 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Godin van nature (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value