Een hart vol hommel(e)s (luxe formaat)

|Hülsmann, Petra

Boek

€ 17,95

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Je moet je door de liefde niet gek laten maken.
Deze wijze raad krijgt Lena meerdere malen te horen van taxichauffeur Knut. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je aanstaande een week voor de bruiloft opeens je ex blijkt te zijn.
Boek :
E-book :
Deeltitels Een hart vol hommel(e)s
ISBN 9789402707205
Dikte (in mm) 44,0
Aantal pagina's 416
Auteur(s) Hülsmann, Petra ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 8 mrt. 2016
Deeltitels Een hart vol hommel(e)s
ISBN 9789402750669
Aantal pagina's 281
Auteur(s) Hülsmann, Petra ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 8 mrt. 2016

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.7

Gebaseerd op 3 recensies
 • Hommels en vlinders in je hart, een heerlijke roman!

  Het ene moment denkt Lena dat ze het allemaal voor elkaar heeft in het leven; een droombruiloft over een week (!) een droomman waar ze mee gaat trouwen en een leuke baan. Dan gaat de bruiloft niet door, ze krijgt ontslag door haar eigen stomme schuld en ze gaat bij een aantal vrienden in een woongroep wonen. Ze moet de knop omzetten en na een poosje pakt ze haar leven weer op.
  Ze vindt een baan in een boekwinkel en leert nieuwe mensen kennen. Dan leert ze ook weer wat liefde is en dat is soms lastiger dan je denkt. Het lijkt dichterbij dan je verwacht. Ze moet zich er alleen aan overgeven.

  Lena komt in het begin erg hysterisch en jong op mij over, helemaal hyper over de komende bruiloft vergeet ze echt om zich heen te kijken. De lezer heeft al snel door dat de bruiloft niet door zal gaan, dat is wel heel duidelijk. Voor Lena komt de mededeling van haar verloofde als een verrassing. Ze doet in de weken erna meerdere domme dingen die het verhaal wel een komisch tintje geven.
  Naarmate het verhaal groeit, groeit Lena op en wordt ze eindelijk de volwassen vrouw van 30 die ze wil zijn. En vindt ze de liefde. En een totaal andere baan dan ze bedacht had. Alles loopt anders dan ze gepland maar ze houdt zich staande.
  De vriendschap met Ben is heel mooi en bijzonder, ik snap helemaal dat ze het moeilijk vindt om een stap verder te gaan. Ben heeft nog issues uit het verleden te verwerken, net als de nieuwe baas van Lena. Lena helpt hun allebei een eind op weg. Een lieve vriendin is ze wel. En gelukkig is het een roman waarbij je na het lezen baalt dat het uit is omdat je afscheid moet nemen van een paar lieve mensen.
  Achterin het boek en op de site staat een haakpatroon van een hommel. Helaas komt dit totaal niet in het verhaal terug. Lena haakt volgens mij niet, ze is veel te druk om haar leven weer op de rails te krijgen. Het is een leuke toevoeging aan het boek. Net als de zachte hommel op de cover, Het hart vol hommeles is een leuke titel dat goed bij het verhaal past, soms heb je namelijk zoveel hommels in je hart (en hoofd) dat je vergeet dat er ergens ook vlinders rondvliegen.

  Diane Kooistra - 28 mei 2016

 • Een glimlach tovenaar!

  Hoe breng je een regenachtig weekend door? Wel, met een goed boek en Een hart vol hommel(e)s van de Duitse Petra Hülsmann is daar perfect voor.

  Ik verwachtte een leuk en verrassend boek, toen ik het voor het eerst zag. Dat kwam vooral door de vrolijke en fleurige cover. Op de voorflap staat een gehaakt hommeltje en het leukste is dat het ook echt uit stof bestaat en je het ook kan voelen. Daardoor had het boek meteen mijn aandacht. Ook staat er achteraan een patroon om zelf een hommeltje haken. Heel origineel allemaal.

  Dat de schrijfster van dit boek een Duitse is, merk je doorheen het boek. Regelmatig kom je nog Duitse zinnen tegen (bv. als ze een liedje zingen of als er een bordje uithangt). Dat brengt je in een bepaalde sfeer en helpt je om helemaal in het verhaal te komen. 
  Je voelt vanaf de eerste bladzijde mee met Lena, omdat ze lief en ongecompliceerd is, behalve op het vlak van liefde dan. Ook heb je erg met haar te doen, omdat ze veel verprutst door haar eigen stommiteiten. 

  Laurine - 8 april 2016

 • Feelgood-boek!

  Een leuk luchtig boek met toch echte mensen en een beetje diepgang. Het pakt je vanaf de eerste bladzijde en daarna vlieg je als een hommeltje door het boek heen. Je gaat vooral van Lena houden, die eigenlijk heel ongecompliceerd is, behalve waar het gaat om de liefde. Ik moest geregeld om haar lachen en ik gunde haar al het mooie in de wereld. Het boek is weliswaar een tikje voorspellend, maar dat mag. Een echt feelgood-boek, aanrader! Achterin staat nog het patroon met uitleg om zelf een hommeltje te haken. De omslag heeft een dubbele uitgestanste laag, met een hommetje dat echt van stof is. Het ziet er mooi en aantrekkelijk uit en het raakte daarmee de inhoud van het boek.

  Marjon (Uitgelezen) - 8 maart 2016

You're reviewing: Een hart vol hommel(e)s (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value