Boek

€ 7,25

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Deputy Mac McCain woont en werkt al heel lang in Thunder Point, maar toch heeft hij het gevoel dat hij aan een nieuw leven is begonnen. Eindelijk heeft hij durven toegeven aan zijn gevoelens voor Gina.
Boek :
E-book :
Deeltitels Een nieuwe start
ISBN 9789034756626
Dikte (in mm) 25
Aantal pagina's 416
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 71
Publicatiedatum 29 apr. 2014
Deeltitels Een nieuwe start
ISBN 9789402502404
Aantal pagina's 269
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 71
Publicatiedatum 29 apr. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.7

Gebaseerd op 3 recensies
 • Een nieuwe start

  Op basis van deze samenvattende tekst die de cover van ‘Een nieuwe start’ siert, zou je als lezer verwachten dat dit tweede boek vooral rond Deputy Mac McCain en Gina zou draaien. Niets is echter minder waar. Net als bij het eerste deel uit de Thunder Point-reeks ligt de focus niet enkel op de hoofdpersonages.
  ‘Een nieuwe start’ neemt immers de draad terug op, kort na het einde van ‘Vaste grond’ en volgt opnieuw de bewoners van het havenstadje Thunder Point terwijl de geest uit het verleden (jaja, die uit A Christmas Carol) hen in verschillende vormen parten komt spelen.
  Bovendien heeft ook het heden genoeg voor hen in petto. Het is net deze variatie en de herkenbaarheid van de problemen die ervoor zorgen dat je dit boek erg snel uitleest. Al speelt Robyn Carr’s aangename schrijfstijl daar natuurlijk ook een erg belangrijke rol bij. Ze weet haar personages zo neer te pennen dat je inlevingsvermogen automatisch gestimuleerd wordt en je mee een oogje in het zeil wil houden wanneer de bewoners van dit rustige dorpje de nodige hindernissen moeten overwinnen.
  Van tieners die voor het eerst emotioneel gekwetst worden tot volwassenen die nu pas beseffen wat voor hen belangrijk is in het leven. De gevolgen van pesterijen, mensen voldoende leren vertrouwen om niet alles in je eentje te willen oplossen, het verschil tussen echte gevoelens en knappe acteerprestaties, … Je leert als lezer niet enkel de personages beter kennen, door de problemen te overwinnen waarmee ze worden geconfronteerd, leren zij immers ook zichzelf kennen.

  Zwartraafje - 21 september 2014

 • Ideaal leesvoer

  Het verhaal loopt heel soepel en leest makkelijk weg. Het gaat niet alleen maar over de twee hoofdpersonen. Ook de perikelen van de mensen in de nabije omgeving komen aan bod. Dit is prettig afwisselend. De schrijfster maakt het makkelijk om je in te leven in de personages, wat het verhaal ten goede komt. Ideaal leesvoer voor bij het zwembad.

  Simone Lukkassen-Busser, NBD Biblion - 2 juli 2014

 • Héél erg leuk

  Bijna een soort soap opera. Dat is uiteindelijk toch wel héél erg leuk!

  Harriët Vierdag, Harlequin - 14 mei 2014

You're reviewing: Een nieuwe start

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value