Boek

€ 7,25
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Devon kan bijna niet geloven dat het haar is gelukt: samen met haar dochtertje, Mercy, is ze ontsnapt uit de commune waar ze jaren deel van uitmaakte.
Boek :
E-book :
Deeltitels Met open armen
ISBN 9789034756657
Dikte (in mm) 21,5
Aantal pagina's 352
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 74
Publicatiedatum 10 jun. 2014
Deeltitels Met open armen
ISBN 9789402503395
Aantal pagina's 224
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 74
Publicatiedatum 10 jun. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

7.6

Gebaseerd op 5 recensies
 • Met open armen

  Al snel nadat je in dit boek bent gestart weet je vrijwel perfect wat je mag verwachten. Je kan bijna met zekerheid voorspellen wat Devon te wachten staan. Dankzij Robyn Carr’s aangename en vlotte schrijfstijl verdwijnt die voorspelbaarheidsgraad echter al snel naar de achtergrond.
  Net als in haar andere boeken slaagt de schrijfster er ook met dit boek opnieuw in om je met haar personages te laten meeleven. Zowel met Devon, die na enkele ongelukkige jaren ontsnapt is uit een commune en nu samen met haar dochtertje Mercy als inwijkeling terechtkomt in Thunder Point, als met de jonge weduwnaar Spencer.
  Die laatste kennen we al dankzij het vorige boek in de Thunder Point-serie, dus was het wel leuk dat Devon en Mercy nieuwe personages waren die we pas in ‘Met open armen’ voor het eerst te zien krijgen.
  Dat deze boeken erg aangenaam geschreven zijn en de verhalen vlot weg lezen heb ik al vermeld. Wat mij ook erg aanspreekt in de boeken van deze schrijfster is dat ze de verhalen van de hoofdpersonages verweeft met het verder uitwerken van vorige verhaallijnen. Je leert steeds meer personages kennen maar volgt tegelijkertijd de levensloop van eerdere karakters. In dit boek gebeurd dat vooral meer naar het einde toe. Op die manier moet je niet snel afscheid nemen van geliefde personages en dat vind ik persoonlijk een groot voordeel.
  Het boek leest heel snel weg, maar wanneer het einde in zicht komt lijkt het alsof er een stukje verhaal vergeten werd door de schrijfster waardoor een belangrijke gebeurtenis niet enkel onverwacht maar ook vrij ongeloofwaardig overkomt. Ondanks die aangetaste geloofwaardigheid blijft het een plezier om dit derde deel in de Thunder Point-serie te lezen.
  Ik hou nu eenmaal van dit kleine dorpje waar elk gezin, elk koppel en elke bewoner een bouwsteen lijkte te zijn van hun samenleving. Samen vormen ze het gemoedelijke Thunder Point waar men niet enkel voor elkaar klaarstaat, maar ook bereid is om mensen een tweede kans aan te bieden. Een kans die velen van hen in het verleden ook vonden toen ze hier terecht kwam.
  Een hechte gemeenschap met aardige mensen die verdraagzaam zijn in plaats van veeleisend. Natuurlijk moet het heerlijk wonen zijn wanneer je vanuit je woning van een prachtig uitzicht kan genieten. Het zijn echter de inwoners die er voor zorgen dat Thunder Point zo vertrouwd aanvoelt. De perfecte locatie om ongeacht je voorgeschiedenis opnieuw te beginnen en nieuwe vrienden te maken.

  Zwartraafje - 11 oktober 2014

 • Makkelijk leesbaar

  Net als in de voorgaande delen uit de Thunder Pointserie wordt er een aantal inwoners uit gehaald waar het verhaal op inzoomt. De serie is makkelijk leesbaar [...]

  Simone Lukkassen-Busser, NBD Biblion - 18 juli 2014

 • Genieten

  Deze nieuwe serie is, na Virgin River, weer heerlijk om te lezen. Ik kijk al uit naar de volgende delen! De natuur wordt mooi omschreven, de personages levendig neergezet. Het lijkt wel een soap: de personages lopen door van boek naar boek. Dat maakt dat je het boek snel wilt uitlezen. Kortom: genieten!

  Marian - 30 juni 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Met open armen

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value