Thuis in Virgin River (luxe formaat)

|Carr, Robyn

Boek

€ 12,50

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River. Nu ook te zien op Netflix!
Boek :
E-book :
Deeltitels Thuis in Virgin River
ISBN 9789034754394
Dikte (in mm) 31,5
Aantal pagina's 384
Miniserie Virgin River ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 1
Publicatiedatum 14 okt. 2014
Deeltitels Thuis in Virgin River
ISBN 9789402504989
Aantal pagina's 301
Miniserie Virgin River ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 1
Publicatiedatum 14 okt. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.3

Gebaseerd op 28 recensies
 • Thuis in Virgin River

  Melinda Monroe wil weg uit Los Angeles waar het leven druk is en gecompliceerd. Hier zijn ook de herinneringen aan Mark haar overleden man. Ze besluit weg te gaan en reargeert in een opwelling op een advertentie voor een baan als verpleeg- verloskundige in Virgin River. Daar aangekomen is het allemaal niet wat ze zich had voor gesteld en toch besluit ze het daar een kans te geven.

  Robyn Carr heeft in dit boek de juiste samenstelling van karakters weten neer te zetten. Ze zijn allemaal op elkaar aangewezen en hebben zo ieder ook hun eigen sores. Dit maakt het dat je meeleeft met de karakters in hun wel en wee van hun leven daar. Humor komt ook regelmatig om de hoek kijken. Als je begint te lezen weet je al een soort van wat voor soort verhaal het is maar ondanks dat wordt je verrast door de samenloop van omstandigheden. Het leest heerlijk en voor je het weet ben je alweer een aantal hst verder en geraakt je steeds meer in de ban van het leven daar. Ik ben ook zeer benieuwd hoe het hun zal vergaan in het volgende deel.

  Thuis in Virgin River is is een boek dat me het gevoel gaf van een feel good roman . Tevens denk ik dat het zeker potentie heeft en de ingrediënten bevat voor een tv serie.

  coenraad de kat - 7 maart 2015

 • Heerlijk boek

  Ik heb een traan gelaten, gelachen en me af en toe verloren in de vleugjes spanning. Wat een heerlijk boek. Geen hoogstandje, maar het leest heerlijk weg, heeft een beetje diepgang en vooral een aardige dosis herkenbaarheid. Het boek was niet meer weg te leggen.
  Omdat ik de trilogie lees, lees ik de eerste drie boeken van Virgin River achter elkaar door. En nee, dat vind ik geen straf ;-)

  Marjon (Uitgelezen) - 4 maart 2015

 • zallige schrijfster

  elk boek is een avontuur om te lezen kan niet wachten tot er weer een boek uitkomt is het moeilijk een boek weg te leggen.

  Esther - 20 november 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

You're reviewing: Thuis in Virgin River (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value