Boek

€ 6,95

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Cooper is net van plan om langs te gaan bij Ben, een vriend van hem, als hij bericht krijgt dat deze is verongelukt. Toch reist hij af naar Thunder Point, het plaatsje waar Ben aan het strand een bar runde.
Boek :
E-book :
Deeltitels Vaste grond
ISBN 9789034756596
Dikte (in mm) 25
Aantal pagina's 416
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 69
Publicatiedatum 18 mrt. 2014
Deeltitels Vaste grond
ISBN 9789402501360
Aantal pagina's 269
Miniserie Thunder Point ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 69
Publicatiedatum 18 mrt. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.2

Gebaseerd op 5 recensies
 • Prachtig verhaal

  Wat een prachtige reeks, je waant je in Thunder Point terwijl je aan het lezen bent. Zo erg zelfs dat het je niet los laat. Ik kijk al uit naar deel 4.

  Huysentruyt Nathalie - 3 december 2014

 • Vaste grond

  Blijkbaar heeft Robyn Carr een hele massa enthousiaste fans achter zich staan. Ik had al enkele keren de covers van de Thunder Point-serie online zien voorbijkomen en vrijwel iedere keer was daar een heel positieve reactie aan gekoppeld. Zo iets maakt me natuurlijk nieuwsgierig en na het lezen van ‘Vaste grond’ begrijp ik ook waarom haar boeken zo geliefd zijn. Ik heb zelf immers ook genoten van dit ontspannende boek. Niet enkel heeft ze een heel vlotte schrijfstijl, de schrijfster slaagt er ook goed in om op een vrij beknopte manier een duidelijk beeld te vormen van dit havenstadje. Een dorpje waar je wel kleine zaken zal terugvinden maar geen grote ketens. Nu ja, het plaatselijke McDonalds-filiaal is hier de enige uitzondering op. Verder is het aanbod beperkt tot het eetcafé waar de bediening alles van iedereen lijkt te weten, een benzinestation, kruidenier, bakker, … De essentials zijn aanwezig én football lijkt naast een bezoekje aan de bar of een kampvuur aan het strand, het enige entertainment te zijn voor de bewoners van Thunder Point. Voor een ziekenhuis of een speciaalzaak moet je echter naar één van de grotere en meer toeristische stadjes trekken.
  Toch is het net de gemoedelijke sfeer van dit kuststadje én het feit dat de bewoners meer doen als elkaar herkennen. Men helpt en begrijpt elkaar. Maar verwelkomt ook buitenstaanders zodat Cooper binnen de kortste keren deel uitmaakt van hun gemeenschap. Dankzij die omschrijvende schrijfstijl voelde ik me net als Cooper, al snel helemaal thuis als genoot ik ervan om als een onzichtbare getuige het reilen en zeilen in Thunder Point te volgen.
  Ik vond het persoonlijk euk dat Sarah en Cooper elkaar niet meteen al ontmoeten. Ze leren elkaar via andere mensen kennen en die geleidelijke ontwikkeling was best wel aangenaam. Dat je hierdoor meteen ook de andere bewoners tegenkomt is natuurlijk een bijkomend voordeel. De focus ligt dan ook niet enkel op beide personages, maar is mooi verdeeld over de verschillende karakters die in ‘dit boek aan bod komen.
  Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn … ik heb erg genoten van dit ontspannende eerste deel uit de Thunder Point-reeks. Daarom ben ik alvast benieuwd of de volgende boeken me ook zo goed gaan bevallen.

  Zwartraafje - 14 september 2014

 • luchtige en humoristische stijl

  Makkelijk lopend verhaal met duidelijke natuurbeschrijvingen in een luchtige en humoristische stijl

  Sophia van Poppel, NBD Biblion - 16 juni 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Vaste grond

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value