Texaans huwelijk / Wie met vuur speelt…/ Voor de bijl

|Orwig, Sara

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Wat denkt die vent wel! Ashley Ryder is woedend wanneer Gabriel Brunson haar ten huwelijk vraagt. Daarmee negeert hij immers een generatielange vete tussen hun families.
E-book :
Deeltitels Texaans huwelijk
ISBN 9789461709585
Aantal pagina's 340
Auteur(s) Orwig, Sara ,
Reeks Intiem , Favorieten ,
Verhalen per boek 3 verhalen in 1 boek
Boeknummer 340
Publicatiedatum 17 apr. 2012

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

4

Base on 1 review
 • Redelijk vermakelijk

  Onlangs dit e-book (en nog een paar andere) aangeschaft nadat ik een paar oude flutromannetjes had gevonden en te snel door mijn leesvoer heen was. De drie verhalen op zich zijn redelijk vermakelijk, alhoewel de plot van alle drie niet heel veel verschilt en gezien de omgeving waarin de verhalen zich afspelen hetzelfde is beginnen ze bij deel drie allemaal op elkaar te lijken.

  Waar ik me echter enorm aan stoorde was het grote aantal taal-, spel- en typfouten. Veel zinnen hadden een vreemde (anglicisme) opbouw en anderen waren ronduit slecht vertaald. Vooral bij deel drie was het enorm opvallen, hoewel ik niet weet of dat is omdat ik er al zoveel in de voorgaande verhalen had gezien of dat er echt meer in stonden.

  Als je prima kunt genieten van een verhaal vol met typfouten (resultaat: verkeerd woord met andere betekenis of onzinwoord), jou/jouw fouten, interpunctiefouten, verdwaalde leestekens, overbodige en misplaatste kommas dan zul je hier totaal geen problemen mee hebben.

  Zelf werd ik er alleen maar gefrustreerder van en bovendien vond ik het zonde van het geld, aangezien ik zowel gewone als zelfgepubliceerde e-boeken van een paar centen tot een paar euros heb gelezen met minder taalfouten. Een van de andere e-boeken die ik hier had besteld had ook een aantal fouten, maar wel minder dan ik hier in tegenkwam.

  Later vond ik nog twee oude flutrommannetjes (jaren 80/90) in een oude verhuisdoos en hoewel de verhalen (inclusief sommige woorden) duidelijk ietwat ouderwets waren, was het heel wat beter en op een verdwaalde letter/leesteken na foutloos geschreven.

  Ik vind het jammer dat de standaard tegenwoordig duidelijk een stuk lager is en het kennelijk niet meer uitmaakt of je überhaupt de Nederlandse taal beheerst, want in sommige fragmenten leek het wel regelrecht uit Google Translate te komen.

  ---------------------------------------------------

  Allereerst onze dank voor je reactie naar aanleiding deze bundel. Al had je dan ook de nodige bemerkingen, wij vinden het alleen maar prettig als onze lezers ons helpen de kwaliteit van onze uitgaven op peil te houden. Daar hechten wij namelijk toch echt nog steeds aan.
  Ook wij merken af en toe tot onze spijt dat er door uiteenlopende oorzaken onevenredig veel fouten in een editie zijn geslopen, en in zulke gevallen wordt er gewoonlijk met alle betrokkenen gesproken.
  Toch zullen we, alle maatregelen ten spijt, nooit helemaal kunnen uitsluiten dat er iets aan het oog van de redacteurs en correctors ontsnapt. Het blijft tenslotte mensenwerk. Maar we durven je er wel van te verzekeren dat alle aandacht die wij aan de kwaliteit van onze uitgaven besteden in de meeste gevallen zijn vruchten afwerpt en dat het overgrote deel zich met plezier laat lezen. Wij doen er in ieder geval alles aan om dat te bevorderen, en wij hopen dan ook dat die wetenschap althans een deel van je ergernis wegneemt.

  Redactie

  F - 13 maart 2013

You're reviewing: Texaans huwelijk / Wie met vuur speelt…/ Voor de bijl

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value