E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Hoe manmoedig ze als militair ook is, in haar privéleven is Charlie altijd onzeker geweest. Nog steeds worstelt ze met de voortdurende afwijzing van haar vader, en ze is ervan overtuigd dat ze niets te bieden heeft in een relatie.
E-book :
Deeltitels Alle liefde waard
ISBN 9789461996657
Aantal pagina's 183
Auteur(s) Mayberry, Sarah ,
Reeks Prelude ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 45
Publicatiedatum 9 jul. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Mayberry, Sarah

Sarah Mayberry woont samen met haar man in Melbourne, in een huis met een grote tuin aan zee. Schrijven is altijd al een passie van haar geweest, maar ze is haar carrière begonnen in de journalistiek. Zodra de kans opdook om fictie te gaan schrijven, greep ze die. Zo heeft ze jarenlang meegewerkt aan de series Neighbours en Shortland Street en diverse scripts geleverd. Uiteindelijk heeft ze zich toegelegd op romantische fictie.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Goed opgebouwd en geloofwaardig

    Ex-militair Charlie is een stoere meid, maar vanwege de jarenlange kleinering door haar vader in wezen een angstig onzeker meisje. Als ze onverhoopt zwanger raakt, denkt ze er dan ook geen moment aan dat dit het begin van een relatie zou kunnen zijn. Zeer begrijpelijk, maar zou het niet fijn zijn als ze toch de ware liefde vindt? Gelukkig laat Rhys Walker zich niet afschrikken door een afwijzende houding en kijkt hij dwars door haar verdedigingsmuren heen. Goed opgebouwd en geloofwaardig verhaal waarin Charlie gaandeweg leert haar zelfvertrouwen terug te winnen met de hulp van een vasthoudende man. Het is Sarah Mayberry weer gelukt levensechte personen neer te zetten met wie je makkelijk alle angst, twijfels, hoop en verlangen kunt meebeleven.

    Gineke van der Putten, Harlequin - 9 juli 2013

You're reviewing: Alle liefde waard

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value