Nachten in New York (luxe formaat)

|Morgan, Sarah

Boek

€ 15,00

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Voor de fans van Jill Mansell: een heerlijk luchtige en romantische feelgood van Sarah Morgan, die zich afspeelt in New York!
Boek :
E-book :
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789402700176
Dikte (in mm) 35
Aantal pagina's 352
Auteur(s) Morgan, Sarah ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2017
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789402753677
Aantal pagina's 237
Auteur(s) Morgan, Sarah ,
Reeks HQN Roman , HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Morgan, Sarah

De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.9

Gebaseerd op 9 recensies
 • Uitnodigend

  Makkelijk geschreven boek wat je helemaal meeneemt in het verhaal. Personages zijn goed uitgewerkt en de dialogen lopen soepel. Het boek nodigt uit naar de vervolgverhalen over de vriendinnen van Paige.

  NBD - 2 mei 2018

 • Ultiem leesgenot

  Er zijn boeken waar je aan het einde van het verhaal steeds langzamer gaat lezen omdat je niet wilt dat het verhaal stopt, dit is zo’n boek!
  Het verhaal is boeiend en erg van deze tijd. Een geslaagde zakenman, maar wel in het digitale tijdperk en de hoofdpersoon begint een eigen evenementenbureau met opdrachten ook helemaal van nu. Het maakt het boek nog leuker om te lezen.

  Het verhaal is voorspellend, maar door de leuke personages en verschillende verhaallijnen blijft het fijn om te lezen. Het samen-in-een-huis-wonen gaf me een leuk deja vu gevoel van de serie Melrose Place vroeger. Ik zou zo willen verhuizen naar Manhattan en bij ze willen wonen.

  De drie vriendinnen hebben allemaal een heel eigen persoonlijkheid en verschillende karakters en specialiteiten, wat ze samen zo goed maken als bedrijf.

  Ik hoop dat er snel een vervolg komt op het verhaal, misschien vanuit een van de vriendinnen beschreven, want daar broeit ook al wat!

  Arianne - 31 oktober 2017

 • Sarah Morgan zorgt met haar prettige leesstijl ervoor dat je als lezer helemaal wordt meegenomen in het leven van Paige en haar warme zwoele nachten in Manhatten.

  Nachten in Manhatten is een heerlijke feel-good-roman en zou ook zomaar "slapeloze nachten in New York" kunnen heten. Want als de romantiek toeslaat dan ja..Paige droomt al haar hele leven van een grote stad. En haar droom wordt werkelijkheid. Samen met Eva en Frankie en het liefst zonder die lastige Jake. De grote knappe succesvolle Jake maakt het voor Paige alleen maar ingewikkeld. En ingewikkeld is dit verhaal op sommige momenten zeker. En toch ook weer niet.
  Sarah Morgan schreef hiermee een zwoel, bruisend liefdesverhaal, dat veel lezers zal bekoren. Naast het pad van een nieuwe baan, wordt ook het pad van de liefde bewandeld. En tenslotte wordt het pad van haar jeugd ook toegelicht. Dit alles komt prachtig bij elkaar in een mooi afgerond einde.

  Sarah Morgan zorgt met haar prettige leesstijl ervoor dat je als lezer helemaal wordt meegenomen in het leven van Paige en haar warme zwoele nachten in Manhatten.

  Annette Overvoorde - 30 oktober 2017

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Nachten in New York (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value