Boek

€ 7,99

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Voor de fans van Jill Mansell: een heerlijk luchtige en romantische feelgood van Sarah Morgan, die zich afspeelt in New York!
Boek :
E-book :
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789034757999
Dikte (in mm) 25
Aantal pagina's 352
Miniserie Veel liefs uit Manhattan ,
Auteur(s) Morgan, Sarah ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 160
Miniserie_deel 1
Publicatiedatum 25 apr. 2017
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789402753677
Aantal pagina's 237
Auteur(s) Morgan, Sarah ,
Reeks HQN Roman , HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Morgan, Sarah

De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.3

Gebaseerd op 8 recensies
 • De roman bevat een mooi liefdesverhaal, een gezond portie drama, veel girlpower, een dosis testosteron, seks en humor. Nachten in New York verdiend dan ook een ruim publiek.

  Bestsellerauteur Sarah Morgan heeft tientallen succesvolle romans op haar naam staan, waarvan er inmiddels al ruim 15 miljoen zijn verkocht. Haar nieuwste, in Nederland uitgekomen, roman draagt de titel Nachten in New York.
  Nachten in New York brengt de lezer naar Manhattan waar de ambitieuze Paige samen met haar beste vriendinnen werkt voor een evenementenbureau. Wanneer ze voor een gesprek bij haar leidinggevende moet komen verwacht ze een promotie, maar ze krijgt ontslag. Haar broer haalt zijn vriend, de ICT-miljonair Jake Romano, over om zijn zus te helpen bij een nieuwe start. Maar voor Paige is Jake wel de laatste persoon op aarde waaraan ze hulp zou vragen.
  Deze vermakelijke roman verscheelt in de kern niet zoveel van andere liefdesromans, echter weet Sarah Morgan een basisverhaal om te toveren tot een boeiend geheel met interessante personages. De uitgebreide en fascinerende dialogen zorgen ervoor dat je als lezer het hele verhaal in een rap tempo uit wilt lezen om daarna tot de conclusie te komen dat je er flink van baalt dat het boek uit is. De roman bevat een mooi liefdesverhaal, een gezond portie drama, veel girlpower, een dosis testosteron, seks en humor. Nachten in New York verdiend dan ook een ruim publiek.

  Sandra Hutchison - 21 januari 2018

 • Meeslepend en realistisch

  Paige wordt al haar hele leven beschermd omdat ze hartpatiënt is. Na een enorme tegenslag op haar werk wagen Paige en haar twee hartsvriendinnen, Frankie en Eva, een sprong in het diepe en starten in New York hun eigen evenementenbureau. Ze worden aangemoedigd door Paige haar broer, Matt, en ook op zijn beste vriend, Jake, kunnen ze rekenen.
  Omdat de start moeilijker verloopt dan geplant, schuift Paige al haar trots opzij en vraagt ze hulp aan Jake. Jake is een ICT-miljonair en helpt haar op weg met als bonus een voorlopige kantoorruimte in zijn bedrijf.
  Dit zorgt voor een emotionele situatie want Paige is al sinds ze een tiener is smoorverliefd op Jake, maar hij heeft haar toen duidelijk gemaakt dat er voor hem geen gevoelens in het spel zijn.
  Eva ziet, in tegenstelling tot Frankie, dat er toch chemie hangt tussen Paige en Jake en moedigt haar aan haar hart te volgen. Op een gegeven moment kan Jake de mooie Paige niet meer weerstaan en beleven ze samen een wonderlijke nacht. Het blijft echter niet bij één nacht, hij wil haar vaker zien. Paige kan haar geheime liefde niet lang geheimhouden voor haar broer. Matt betrapt hen en krijgt ruzie met Paige en Jake.
  Jake voelt zich verslagen en gaat raad vragen bij zijn moeder.
  Zou Jake luisteren naar zijn moeder en ook dit risico nemen?

  Het is een verhaal waar je ziet hoe hard en hoe pijnlijk liefde soms kan zijn. Je wordt meteen meegesleept in de wereld van Paige en haar vriendinnen. Zal haar bedrijf succesvol worden? Heeft zij haar vriendinnen in financieel gevaar gebracht en zal ze de liefde van haar leven eindelijk voor haar winnnen?

  Lees het boek om het te ontdekken!

  Naomi - 27 oktober 2017

 • gewoon genieten

  Dit is een heerlijke feelgood roman die deze benaming meer dan waard is!!
  Het verhaal speelt zich af in New York waar Paige, samen met haar twee beste vriendinnen (Frankie en Eva), het helemaal wilt maken met haar eigen evenementenbureau. De zaken gaan niet zo goed en Paige wordt gedwongen tot iets waar ze absoluut wou vermijden, namelijk, hulp vragen aan Jake, de beste vriend van haar broer op wie ze smoorverliefd is...
  Wat er verder gebeurd in het boek, laat ik jullie liever zelf ontdekken. Het boek is te goed om niet te lezen!

  Je leest dit boek met een lach en een traan. Het verhaal is heel realistisch, de verschillende personages hebben heel uitgesproken karakters wat het alleen nog beter maakt.
  Sarah Morgan heeft een vlotte pen waardoor ze je in het verhaal trekt, zodat je niets anders kan dan het uit te lezen.
  Het enige minpuntje (als je dat al een minpuntje kan noemen) voor mij was dat sommige hoofdstukken iets te lang waren. Ik ben iemand die overdag graag eventjes een hoofdstukje (van max. 10 bladzijden) tussendoor leest.

  Ik geef dit boek 4,5 dikverdiende sterren

  Katja Van Laer - 27 oktober 2017

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Nachten in New York

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value