Onfatsoenlijk opwindend

|Morgan, Sarah

E-book

€ 3,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Taylor is het beu dat de roddelpers haar aldoor zwartmaakt. Ze doet haar uiterste best om van haar slechte naam af te komen en begrijpt dan ook niet waarom ze zich op een bruiloft juist door bad boy Luca Corretti heeft laten kussen.
E-book :
Deeltitels Onfatsoenlijk opwindend
ISBN 9789402500837
Aantal pagina's 123
Miniserie Het Corretti imperium
Auteur(s) Morgan, Sarah ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 3490
Publicatiedatum 25 feb. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Morgan, Sarah

De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Misschien nog wel leuker dan het eerste deel

    It started with a kiss. Daar moest ik gelijk aan denken bij het lezen van Onfatsoenlijk opwindend van Sarah Morgan. Actrice Taylor Carmichael kust een Corretti en moet gelijk vrezen voor haar reputatie. En natuurlijk - net als in het echte leven - geldt dat andersom niet. Bad boy Luca Corretti trekt zich helemaal nergens iets van aan. Maar Luca is zo leuk en heeft zo veel gevoel voor humor, dat je hem onmiddellijk alles vergeeft, net als Taylor. Kortom, dit tweede deel van Het Corretti inperium is zeer de moeite waard - misschien nog wel leuker dan het eerste deel!

    Susan van der Klugt, Harlequin - 25 februari 2014

You're reviewing: Onfatsoenlijk opwindend

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value