Zoeter dan chocolade

|Roberts, Sheila

Boek

€ 7,25

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Er gaat niets boven chocolade, vindt Samantha Sterling. En dat vindt ze niet zomaar: ze staat sinds kort aan het hoofd van Sweet Dreams - het familiebedrijf dat bestaat uit een chocoladefabriek en een chocolaterie.
Boek :
E-book :
Deeltitels Zoeter dan chocolade
ISBN 9789034756633
Dikte (in mm) 25
Aantal pagina's 416
Miniserie Icicle Falls ,
Auteur(s) Roberts, Sheila ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 72
Publicatiedatum 29 apr. 2014
Deeltitels Zoeter dan chocolade
ISBN 9789402502411
Aantal pagina's 274
Miniserie Icicle Falls ,
Auteur(s) Roberts, Sheila ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 72
Publicatiedatum 29 apr. 2014

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

7

Gebaseerd op 2 recensies
 • Doet de lezer verlangen naar de volgende romans

  ..de karakters in deze vrolijke roman [zijn] redelijk geloofwaardig en sympathiek. De sfeer die hangt in Icicle Falls, het stadje waarin deze personages wonen, wordt goed neergezet en doet de lezer verlangen naar de volgende romans die zich eveneens in dit stadje afspelen.

  Daniela Koeleman, NBD Biblion - 7 juli 2014

 • Zoeter dan chocolade

  “Is het een wonder dat ze moet uitkijken dat ze niet te veel chocola eet?”
  Nee hoor, dat is het niet. Meer zelfs, door een chicklit te combineren met het thema chocolade, zorgt Sheila Roberts er voor dat je als lezer zelf ontzettend veel moeite moet doen om niet naar die heerlijke lekkernij te grijpen.
  Het dorpje waar dit verhaal zich afspeelt roept meteen het beeld op van een winterse bestemming. Pittoreske huizen, winkels met lekkernijen, sfeervolle restaurants, het ene lekkere adresje naast het andere, omringd door een prachtige omging waar het heerlijk wandelen is.
  Maar laten we vooral 'Sweet Dreams' niet vergeten, het familiebedrijf dat werd opgericht door Samantha's grootmoeder. Een fabriek met overduidelijke Willy Wonka-allures, alleen zijn de eigenaars hier geen mensenschuwe kluizenaars, maar mensen die begaan zijn met hun levenswerk én hun personeel.
  Terwijl Samantha's familie deze uiterst moeilijke periode moet doorstaan komen ze tot een aantal ontdekkingen. Eén daarvan is dat je meer gedaan krijg wanneer je mensen durft te vertrouwen en de teugels uit handen durft te geven, dan wanneer je alles in je eentje probeert aan te pakken. Zelfs wanner alles lijkt tegen te zitten. Bovendien komt Samantha tot de vaststelling dat haar familieleden even belangrijk én onmisbaar zijn voor haar, als zij voor hen.
  Het enige dat voor mij niet nodig was in dit boek, zijn de quotes die elk hoofdstuk inleiden. Naar mijn persoonlijke mening draagde ze niet echt bij aan het verhaal. Ik merkte alleszins dat ik hier vrij snel overheen ging en verder wou met het verhaal.
  'Zoeter dan chocolade' is echter een uiterst ontspannende chicklit. Spanning en een onvoorspelbare plot zijn niet van de partij in dit eerste deel uit de Icicle Falls-reeks, maar humor dan weer wel. Al is het maar in de vorm van Samantha die telkens wanneer Blake in de omgeving verschijnt in een woedende én stuntelende Bridget Jones lijkt te transformeren.
  Oh ja … ben je op dieet? Probeer dan alvast de chocolade buiten handbereik te houden.

  Zwartraafje - 25 mei 2014

You're reviewing: Zoeter dan chocolade

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value