E-book

€ 4,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Nee hoor, geen sprake van. Haar zussen kunnen hoog of laag springen, maar Jo D'Angelo is met geen tien paarden naar Rose Cottage te krijgen.
E-book :
Deeltitels Dromen van thuis
ISBN 9789461997906
Aantal pagina's 169
Miniserie Rose Cottage ,
Auteur(s) Woods, Sherryl ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 2078
Publicatiedatum 24 sep. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Woods, Sherryl

Toen Sherryl Woods, na jarenlang te hebben gewerkt als verslaggeefster bij de krant, zich voor het eerst aan het schrijven van een roman waagde, moest ze er wel even aan wennen dat ze daar geen citaten of feiten voor hoefde te verzamelen. Totdat een vriend haar erop wees dat putten uit je eigen fantasie juist de essentie was van het schrijven van verhalen. Sindsdien...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Betoverend verhaal

    In dit betoverende verhaal van Sherryl Woods, Dromen van Thuis, komen we er eindelijk achter waarom het jongste D’Angelo-zusje, Jo, steeds geen voet buiten Rose Cottage durfde te zetten. Waarvoor verstopte ze zich toch steeds – of beter, voor wie? Dat het met een man te maken heeft, kunt u natuurlijk op uw klompen voelen aankomen. En inderdaad, al snel dient de aantrekkelijke Pete Catlett zich aan. Maar of Jo zo blij is om hem na zeven jaar weer terug te zien… Dat kunt u zelf gaan lezen in dit laatste deel van de Rose Cottage-serie!

    Iris Meppelink, Harlequin - 24 september 2013

You're reviewing: Dromen van thuis

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value